Με αναβολικά, κοκαΐνη και λαθραίο καπνό 46χρονος στην Πάφο

Μεταξύ των ωρών 2μ.μ. – 4μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία 46χρονου στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, 320 στερλίνες, δύο μπουκαλάκια, τα οποία πιστεύεται ότι περιέχουν αναβολικές ουσίες και  21 εργοστασιακές κροτίδες. Ακολούθως έγινε έρευνα και σε δύο οχήματα ιδιοκτησία του 46χρονου, όπου εντοπίστηκε ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 77 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε δεύτερη οικία στην ίδια οδό, ιδιοκτησία 34χρονης, την οποία χρησιμοποιεί και ο 46χρονος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 614 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων καπνού. Για τα καπνικά προϊόντα, επιβλήθηκε στον 46χρονο από το Τμήμα Τελωνείων πρόστιμο 11.000 ευρώ, το οποίο και κατέβαλε.

Εναντίον του 46χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομης κατοχής και χρήσης αναβολικών ουσιών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. Αργότερα οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

 
Πηγή ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Πυροδότησε τη βόμβα ο Άρης-Παίκτης του ο Ανδρόνικος Κακουλής
Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος