«Αν δεν βρουν αυτόν που χτύπησε τον πρόεδρο, αίρουμε εμπιστοσύνη στην κάρτα φιλάθλου»

Απάντηση στις κατηγορίες από πλευράς Ένωσης για το επεισόδιο στα επίσημα του «Τάσος Μάρκου» έδωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριακός Γιάγκου, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στη Cytavision.

Σχολίασε, επίσης, τα όσα λέγονται για τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Αμμοχώστου και αν είναι απλήρωτοι.

Για την κακή παρουσία της Ανόρθωσης: «Είναι θέμα ψυχολογικό να το πω, αυτοπεποίθησης να το πω. Δεν είναι θέμα ποιότητας των ποδοσφαιριστών. Το νιώθω και εγώ, το νιώθουμε όλοι στην ομάδα. Ούτε θέμα φυσικής κατάστασης υπάρχει, γιατί είμαστε ανάμεσα στον κόσμο και ακούμε τι λέγεται. Ο πρόεδρος πήγε σήμερα στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς» και έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους. Έχουν και την ποιότητα και το ήθος για να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους. Η επόμενη τετράδα αγώνων θα δείξει που μπορεί να μας οδηγήσει αυτή η χρονιά που ξεκίνησε στραβά. Δεν υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης στην ομάδα, ούτε θέμα απλήρωτων ποδοσφαιριστών.  Θέλουμε να κάνουμε όλοι στην Κύπρο τους ειδήμονες ότι ξέρουμε τι γίνεται και γι’ αυτό λέγονται όσα λέγονται».

Για τη φάση του fair play και την επίθεση στον Ανδρέα Παντελή: «Για να φτάσει η Ανόρθωση στο 75′ να μην κάνει fair play σημαίνει ότι έχει γίνει μια σειρά γεγονότων στο παιχνίδι που την έφεραν σε αυτό το σημείο. Κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα βλέπουμε αποσπασματικά. Με όλο τον σεβασμό, επειδή έχουμε δεχθεί άπειρα μαθήματα πολιτισμού, σας παρακαλώ ας το αφήσουμε ως εδώ. Αυτό το fair play και η τήρηση του ή όχι δεν δικαιολογεί τις ενέργειες που έγιναν στα επίσημα. Προς τιμήν του το διοικητικό συμβουλίο της Ένωσης προσπάθησε να προστατεύσει τα μέλη της Ανόρθωσης που προπηλακίστηκαν. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης έχει κτυπηθεί και περιμένουμε να δούμε εφαρμογή του νόμου της κάρτας φιλάθλου σε αυτόν που έχει κτυπήσει τον πρόεδρο της Ανόρθωσης. Αν δεν γίνει η Ανόρθωση άρει την εμπιστοσύνη της στην κάρτα φιλάθλου».

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»