Ένας Ραούφ Ντενκτάς «στο βήμα της ΓΣ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη»

Ο εγγονός και συνώνυμος του Ραούφ Ντενκτάς, ο Ραούφ Αλπ Ντενκτάς, γιος του Ραίφ, μίλησε στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη με θέμα «Οι επιπτώσεις των ραγδαίων τεχνολογικών αλλαγών στην εφαρμογή των στόχων για βιώσιμη ανάπτυξη», με την Κίπρις ποστασί να γράφει σε δημοσίευμα – σχόλιο «Έκπληξη από Ντενκτάς στην ΓΓ του ΟΗΕ».
 

Ο εγγονός του πρώην ηγέτη των Τ/κ, εργάζεται ως διπλωμάτης στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Τουρκίας στα ΗΕ στη Νέα Υόρκη. Ήταν η πρώτη του ομιλία από το συγκεκριμένο βήμα, με την Κίπρις ποστασί να σχολιάσει ότι πρόκειται «για τον δεύτερο Ντενκτάς στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ».
 
Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, ο εγγονός Ντενκτάς ήταν και στην ομάδα του τουρκικού ΥΠΕΞ που είχε τις συναντήσεις με τον «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της ΓΣ του ΟΗΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Πηγή ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πυροδότησε τη βόμβα ο Άρης-Παίκτης του ο Ανδρόνικος Κακουλής
Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος