Μία νίκη πίσω από την άλλη ο Ολυμπιακός - Δυάδα στην κορυφή

Μετά από πέντε αγωνιστικές δράσης Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και Άρης με απολογισμό δέκα βαθμούς οδηγούν την κούρσα του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Ακολουθεί ένας όμιλος από έξι ομάδες (από την 3η μέχρι την 8η θέση) με απολογισμό εννέα βαθμούς.

Μετά την ολοκλήρωση και της 5ης αγωνιστικής μόνο ο Εθνικός Άχνας διατηρείται αήττητος.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η πρώτη φετινή νίκη της Αγίας Νάπας (2-1 το ΘΟΪ Λακατάμιας εκτός έδρας) και η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού που έφτασε στους εννέα βαθμούς.

Η αναλυτική βαθμολογία δημοσιεύεται στην Κατηγορία Διοργανώσεις / Άνδρες.

Ο Οθέλλος έχει να επιδείξει την καλύτερη επιθετική γραμμή (10 τέρματα) και ο Εθνικός Άχνας την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 2 τέρματα.

Την κούρσα των σκόρερ οδηγούν με πέντε τέρματα οι Σολάρι (Οθέλλος Αθηαίνου), Πατουλέα (Ομόνοια Αραδίππου) και Χοβσεπιάν (ΘΟΪ Λακατάμιας).

Η αυλαία της έκτης αγωνιστικής θα ανοίξει την ερχόμενη Παρασκευή με τις αναμετρήσεις Αναγέννηση Δερύνειας – Άρης (απευθείας από τη Cytavision) και Εθνικός Άχνας – ΑΣΙΛ.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα γίνουν οι αγώνες Ονήσιλλος Σωτήρας – ΘΟΪ Λακατάμιας, ΜΕΑΠ – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, ΑΕΖ – Ολυμπιακός, Αγία Νάπα – Ακρίτας Χλώρακας, Διγενής Ορόκλινης – ΠΑΕΕΚ και το γειτονικό ντέρμπι Ομόνοια Αραδίππου – Οθέλλος Αθηαίνου.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας