«Δόθηκαν εύκολα πέναλτι για Απόλλωνα και ΑΕΚ»

Λανθασμένες έκρινε τις αποφάσεις των διαιτητών να δώσουν πέναλτι για τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ στα παιχνίδια με Ερμή και Δόξα, στην ανάλυσή του ο Γιαννάκης Κυπριανίδης, στην εκπομπή «Άκου την φάση» του Super Sport fm 104.0.

Για το πέναλτι του Απόλλωνα: «Στην φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλωνας και έφερε και την αποβολή του ποδοσφαιριστή του Ερμή Κουατσίκα. Ήταν ένα εύκολο πέναλτι. Υπήρξε ένα ελαφρύ τράβηγμα αλλά είχε το περιθώριο ο επιθετικό να κινηθεί με την μπάλα. Αν ήμουν εγώ δεν θα το έδινα το πέναλτι. Το πέτυχε ο παίκτης να παραπλανήσει τον διαιτητή (σ.σ. Γιάννης Αναστασίου). Ήταν συγχρονισμένη η πτώση του. Όσον αφορά την κόκκινη, ήταν σε προφανή θέση ο επιθετικός και το παράπτωμα του αμυντικού εμπίπτει στην αποβολή. Βέβαια η ουσία ήταν το λάθος που δόθηκε το πέναλτι. Από την στιγμή που το υπέδειξε σωστά τον απέβαλε αλλά επαναλαμβάνω δεν έπρεπε να δώσει πέναλτι».

Για το πέναλτι της ΑΕΚ: «Στην φάση του 66΄ φάνηκε καθαρά ότι ο Λουίς Κάρλος έκανε το φάουλ ετεροχρονισμένα, ήξερε ότι θα βρει πόδια. Είχε και κίτρινη και έπρεπε να προσέξει. Ήταν κλασική περίπτωση κάρτας ανεξάρτητα αν είχε ή αν δεν είχε κάρτα. Πήγε να παίξει πόδια. Σε εκείνο το 10λεπτο είχε χάσει φάσεις ο διαιτητής. Ανάμεσα στο 60΄-75’ του ασκήθηκε πίεση από την κερκίδα και τον πάγκο της ΑΕΚ λόγω του 0-0. Λίγο αργότερα ήρθε και το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Ο παίκτης το κέρδισε. Δεν υπήρξε επαφή, δεν φάνηκε τίποτα. Ο διαιτητής Κώστας Ψευδιώτης είχε την πίεση εκείνου του 15λέπτου που έχασε κάποιες φάσεις, υπήρξε αναβρασμός, μεταφέρθηκε στον διαιτητή η πίεση και έδωσε εύκολο πέναλτι. Είναι αδικαιολόγητος, ήταν εύκολη η φάση».

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»