Κυπριανίδης για το fair-play στο Ένωση-Ανόρθωση: «Εκτός παιχνιδιού ο διαιτητής»

Τη φάση fair-play από την οποία προήλθε η ισοφάριση της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με την Ένωση σχολίασε ο αναλυτής φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης, στην εκπομπή «Άκου την φάση» του Super Sport fm 104.0.

«Είναι ένας άγραφος κανονισμός. Εφαρμόστηκε μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των ομάδων. Την βγάζω εκτός και μου την δίνεις πίσω την μπάλα για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στην περίπτωση στο Παραλίμνι οι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν να το εφαρμόσουν και ο διαιτητής δεν μπορούσε να επέμβει. Ο διαιτητής είναι εκτός παιχνιδιού, δεν έχει καμιά δικαιοδοσία. Κάποιες ομάδες εξέδωσαν και ανακοινώσεις κατά καιρούς ότι δεν θα τηρούν fair play».
 

Από την εμπειρία σας, τι σας έδειξε εκείνη η φάση: Αυτό που μου έδειξε η φάση είναι η πίεση που έχουν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Η Ένωση έδωσε την μπάλα σε κάποιες περιπτώσεις στο α΄ μέρος. Έτσι αποφάσισαν να παίξουν δικαίωμα τους».

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου