ΒΙΝΤΕΟ: Κουλούρης α λα… Φορτούνης: «Εγώ σας γαμ@@»

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 τον Αστέρα στο Περιστέρι, για την 7η αγωνιστική της Super League, με γκολ που σημείωσε στο 88' ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο 22χρονος φορ, που είχε σημειώσει το δεύτερο τέρμα του στο ματς, φτάνοντας τα έξι στο πρωτάθλημα, "ξέφυγε" κατά τον πανηγυρισμό του.
 
Έχοντας δεχτεί κλωτσιά στο πρόσωπο τη στιγμή που πιάνει κεφαλιά, τρέχει προς τους οπαδούς της ομάδας του με ματωμένο πρόσωπο και ξεσπάει φωνάζοντας «εγώ σας... γαμ@@». Η αντίδρασή του θύμισε αυτή του Κώστα Φορτούνη στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός (1-1), μόνο που ο Κουλούρης, βέβαια, δεν πήγε να πανηγυρίσει σε κερκίδα οπαδών της αντίπαλης ομάδας, καθώς απλούστατα δεν υπήρχαν στο γήπεδο.
 
Κάτι ανάλογο με τον Φορτούνη είχε κάνει και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στο ΟΦΗ - ΠΑΟΚ. Τόσο ο κίπερ του Δικεφάλου όσο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική για την αντίδρασή τους πανηγυρίζοντας γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι.
 
Δείτε πώς πανηγύρισε ο πρώτος σκόρερ της Super League το 3-2 απέναντι στον Αστέρα:

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί: «Ξεκινάμε πιο ενωμένοι από ποτέ για το πρωτάθλημα»
Το διπλό μεταγραφικό χτύπημα του Άρη και η ανακοίνωση του Ντόντα Χολ στον Ολυμπιακό
ΒΙΝΤΕΟ: Τα γενέθλια του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό που τάϊσε τούρτα τους συμπαίκτες του, Ροντινέι και Έσε
Επαφές με τη Γιουβέντους για τον Κόστιτς, θετικός ο Σέρβος για τον Ολυμπιακό
Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Από τον ΑΠΟΕΛ κατέληξε στη Λάρισα του Πετράκη ο Χατζηστραβός
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Λημνιού στη Φορτούνα Σιτάρντ με οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για Γιακουμάκη
Δεν ξεχνούν τον Μπάλντοκ-Οι Έλληνας διεθνείς αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια του
Η Πογκόν σκοπεύει να δέσει για μια... ζωή τον Κουλούρη