Ληστές μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο, χτύπησαν 77χρονο και έφυγαν με λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ

Διάρρηξη με λεία κοσμήματα αξίας γύρω στις 60 χιλιάδες ευρώ, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Αγία Νάπα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.50 σήμερα τα ξημερώματα, δύο άτομα, φορώντας κουκούλα, σήκωσαν το ρολό του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται στην πλατεία της Αγίας Νάπας και μπήκαν μέσα αφού παραβίασαν την πόρτα.
Οι δράστες, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, φαίνεται πως έδρασαν στοχευμένα, αφού αφαίρεσαν τα πιο ακριβά κομμάτια του καταστήματος, δηλαδή διαμάντια και χρυσά κοσμήματα, η προκαταρκτική αξία των οποίων υπολογίζεται, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, γύρω των 60 χιλιάδων ευρώ.  
 
Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί εξερχόμενοι του καταστήματος από τον 77χρονο πατέρα της ιδιοκτήτριας, ο οποίος διαμένει πίσω από το κοσμηματοπωλείο.
 
Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν τον ηλικιωμένο του επιτέθηκαν και αφού τον ξυλοκόπησαν, τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον αιμόφυρτο.
 
Ο 77χρονος διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα όπου νοσηλεύεται, φέροντας ελαφρά τραύματα.
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οι οποίοι άρχισαν έρευνες για συλλογή στοιχείων.
 
Το κοσμηματοπωλείο δεν διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη ούτε κλειστό σύστημα παρακολούθησης.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του