«Προσπαθήσαμε να κλέψουμε κάτι μέσα σε αυτή τη σπουδαία ατμόσφαιρα»

Αποστολή στη Φρανκφούρτη: Στέλιος Στέλιου  - Με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα με την Άιντραχτ και την ήττα του Απόλλωνα. Ο Κύπριος τεχνικός παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Γερμανών, ενώ στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε η ομάδα του στο 83' της αναμέτρησης για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του:

«Ήρθαμε και παίξαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από πίσω, μας πρεσάρανε πολύ καλά. Είδαμε τι όμορφο είναι το ποδόσφαιρο με τόσο κόσμο και τι ατμόσφαιρα υπήρχε. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο και στους δικούς μας οπαδούς. Αυτό θέλουμε και στην Κύπρο, γήπεδα γεμάτα. Είδαμε πόσο γρήγοροι είναι οι ρυθμοί σε αυτά τα παιχνίδια, θα χτίσουμε σε αυτά. Τώρα η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με την Δόξα. Όταν δέχεσαι μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο, έρχεσαι να κλέψεις κάτι. Προσπαθήσαμε, αν στο 83' μπαίναμε στο παιχνίδι ίσως να μπορούσαμε να κλέψουμε κάτι».

«Αυτός ο όμιλος ήταν εξαιρετικά δύσκολος, θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Θα είναι άσχημο να παίζουμε στην έδρας μας και ο αντίπαλος να έχει περισσότερο κόσμο. Πρέπει αυτά που βλέπουμε στο εξωτερικό να καταφέρουμε να τα μεταφέρουμε και στους δικούς μας αγωνιστικούς χώρους».

Δειτε Επισης

Με άρωμα ελληνικό η κλήρωση Άρη και Ομόνοιας-Έμαθε αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό η ΑΕΚ
Η κλήρωση για Πάφο και ΑΕΚ στο Europa League
Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Χαραλάμπους στον Άρη
Έμαθε αντίπαλο στο Champions League η Πάφος σε περίπτωση που περάσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ενισχυμένα κίνητρα για συμμετοχή στο Futsal της νέας περιόδου
H προκλήρωση της Πάφου για Champions και Europa League
Η προκλήρωση για AEK, Άρη και Ομόνοια για τον τρίτο προκριματικό του Conference League
Η επίσημη θέση του Άρη για Χάμπο και Κακουλλή-«Δεν θα έχει εξελίξεις η σημερινή μέρα»
Το πρόγραμμα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για Πάφο, Άρη, ΑΕΚ και Ομόνοια
Γίνεται Κύπριος ο Φαμπιάνο, λαμβάνει υπηκοότητα-Σημαντικές εξελίξεις για την Εθνική Κύπρου