Oι λόγοι αποχώρησης του Ολίβα και γιατί έκατσε ο Γκόμεθ στον πάγκο

Για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα μίλησε στο match program του αγώνα με την Πάφο F.C. ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Ανχέλ Γκόμεθ, ο οποίος απάντησε και το λόγο που ανέλαβε ο ίδιος ως υπηρεσιακός. Απάντησε, επίσης, που βρίσκεται το θέμα του νέου προπονητή.
 
Ποια είναι η άποψή σας για τη λύση της συνεργασίας με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα;
Πρώτα από όλα, αυτό που θέλω να πω για τον Χουάν Κάρλος είναι πως έχω μεγάλο σεβασμό προς αυτόν. Πιστεύω πως ο Ολίβα έχει μεγάλη καριέρα στον κόσμο του ποδοσφαίρου σε διάφορες χώρες. Ήρθε στην Κύπρο με όραμα να πετύχει κάτι σπουδαίο. Μετά από τα τελευταία αποτελέσματα, μετά το πρόβλημα που είχαμε στο γκολ, στο ποδόσφαιρο, κάποιες φορές, αυτά συμβαίνουν. Η άποψη μου, την οποία συζήτησα με τον κύριο Σταύρο, τον Δημήτρη, με πολλούς ανθρώπους και το μόνο που τους είπα για τον Ολίβα είναι να τον ευχαριστήσουν. Είναι κορυφαίος επαγγελματίας, προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι καλό εδώ, αλλά τα αποτελέσματα, δεν είναι αυτά που θέλαμε. Μετά από όλα αυτά, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε και να πάρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στη θέση που της αξίζει.
 
Ποια είναι η φιλοσοφία και οι απόψεις σας για τον νέο προπονητή;
Η κατάσταση ήταν πολύ ξεκάθαρη μετά την απόφαση που πήραμε για τον Ολίβα. Λάβαμε πάρα πολλά βιογραφικά, από διάφορους προπονητές σε όλο τον κόσμο για να κάνουμε την επιλογή μας. Όμως, πιστεύω πως για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή, αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε χρόνο. Τώρα, ένιωθα πως χρειαζόταν να μείνω με την ομάδα. Να παραμείνω με τους ποδοσφαιριστές μου, ίσως και για το μεθεπόμενο παιχνίδι και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή, το πιο σημαντικό, είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Πάφο, μετά στην Τετάρτη και έπειτα θα αποφασίσουμε τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή.
 
Ο κόσμος ασκεί κριτική στην ομάδα, πώς σχολιάζετε το γεγονός αυτό;
Είναι προφανές και λογικό ο κόσμος να ασκεί κριτική στην ομάδα. Ήμουν και εγώ φίλαθλος άλλων ομάδων και είναι φυσιολογικό να μην είναι ικανοποιημένοι μαζί μας. Είμαι σίγουρος, 100% σίγουρος πως θα το αλλάξουμε αυτό. Είμαι σίγουρος πως σε σύντομο χρονικό διάστημα οι φίλαθλοι θα είναι ξανά μαζί μας και θα αλλάξουμε την κατάσταση. Μπορώ να πω ότι λυπάμαι πολύ για τα τελευταία αποτελέσματα και τώρα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο μας, να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να τους πούμε: Εντάξει, δεν βρισκόμαστε σε καλή χρονικά στιγμή, αλλά δουλεύουμε πάρα πολύ για να ανατρέψουμε την κατάσταση.
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»