Kλάματα παίκτων και οπαδών για τη συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Οπαδοί, αλλά και παίκτες της Λέστερ σοκαρίστηκαν στο άκουσμα της πτώσης του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της ομάδας, Vichai Srivaddhanaprabha με κάποιους να ξεσπούν σε κλάματα, καθώς οι καπνοί ήταν ορατοί από το γήπεδο. 

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον τερματοφύλακα της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ να παρακολουθεί την επιχείρηση των σωστικών δυνάμεων με δάκρυα στα μάτια. 

O αμυντικός της Λέστερ, Χάρι Μαγκουάιρ, ανέβασε στο Twitter, βίντεο από τη συντριβή, ενώ ο πρώην στράικερ της ομάδας Γκάρι Λίνεκερ, έγραψε σε μήνυμά του: «Άκουσα ότι συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ στο πάρκιγνκ του γηπέδου»

Ο 60χρονος επιχειρηματίας Vichai Srivaddhanaprabha αγόρασε τη Λέστερ το 2010 και ήταν αυτός που την οδήγησε στην ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016.
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Διατήρησε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Γιαμάλ: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τσάβι, χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατό
Το άξιζε και το σήκωσε μέσα στην αιώνια αντίπαλο-Πρωταθλήτρια ξανά η κυρίαρχη Μπάρτσα
Ο Εμπαπέ σπάει τα ρεκόρ με τη Ρεάλ αλλά δεν κατακτά τρόπαια (pic)
Διαφήμιση της Ντιλέτα Λεότα κόπηκε λόγω «σεξουαλικού» περιεχομένου
Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς