«Τους κόπηκε η όρεξη στον ΑΠΟΕΛ, με το όνομα και τον κόσμο η Ομόνοια μπορεί»

Την κατάσταση των ομάδων και την εικόνα που παρουσιάζουν στο γήπεδο σχολίασε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, o οποίος έκανε και τις δικές του εκτιμήσεις για τα σημερινά (29/10) παιχνίδια ανάμεσα σε Ανόρθωση-ΑΕΚ και Δόξα-Απόλλωνα. 

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι Ανόρθωση-ΑΕΚ…

«Στο Ανόρθωση-ΑΕΚ βάση βαθμολογίας και των όσων είπαμε οι περισσότεροι θα πουν ότι η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα. Για εμένα δεν είναι έτσι. Όποια ομάδα παίζει με την Ανόρθωση στο ‘Αντώνη Παπαδόπουλος» δεν υπάρχουν προγνωστικά. Είναι ένα παιχνίδια 50-50 για μένα. Η ΑΕΚ έδωσε πολλές δυνάμεις την περασμένη Πέμπτη και μένει να δούμε σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται, δεν είναι μαθημένη».

Κάθε εβδομάδα όλοι περιμένουν την Ανόρθωση να αντιδράσει…

«Ο κόσμος της Ανόρθωσης περιμένει αντίδραση και απόψε είναι ευκαιρία για μεγάλη αντίδραση. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τώρα. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρεις να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι καταρχάς για την ψυχολογία και για τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν».

Τι θα παίξει ρόλο;

«Εξαρτάται σε ποια κατάσταση θα είναι η ΑΕΚ. Αν είναι η γνωστή ΑΕΚ θα έχει πλεονέκτημα. Αν παρουσιαστεί κουρασμένη θα είναι διαφορετικό. Από την άλλη για να κερδίσει το παιχνίδι η Ανόρθωση θα πρέπει να αλλάξουν πολλά».

Για τον Γιούργκεν Στρέπελ…

«Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα ίσως δούμε άλλα πράγματα γιατί είχε κάποιες μέρες μπροστά του. Σήμερα θα μπορέσουν να βγουν καλύτερα συμπεράσματα».

Για το παιχνίδι της Δόξας με τον Απόλλωνα…

«Ο Απόλλωνας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει πολλές επιλογές. Εξαρτάται από την Δόξα πως θα παρουσιαστεί. Αν είναι η Δόξα που έπαιξε με την ΑΕΚ θα χάσει το παιχνίδι, αν παίξει όπως με το ΑΠΟΕΛ θα χτυπήσει το παιχνίδι. Όσον αφορά τον Απόλλωνα όλοι θέλουν αν τον βλέπουν. Ο Σωφρόνης έκανε αυτά που ήθελε και πέρσι και φέτος».

Για τη Νέα Σαλαμίνα…

«Η Νέα Σαλαμίνα παίζει με σύστημα, είναι εξαιρετική ομάδα, είναι στα ψηλά και θα μπορούσε να μην έχανε ούτε από το ΑΠΟΕΛ, ούτε από τον Απόλλωνα».

Για το… φαινόμενο Ομόνοια…

«Η Ομόνοια δεν είναι καλή και την εικόνα αυτή την βγάζει από την 1η αγωνιστική. Είναι μια ομάδα που λέμε ότι θέλει χρόνο αλλά δεν υπάρχει υπομονή στην Ομόνοια, και δεν πρέπει να υπάρχει σε μια τεράστια ομάδα. Είχε αρκετό καιρό για να φτιάξει ένα καλό σύνολο και δεν το έκανε. Ακόμα και με αυτούς που έχει θα μπορούσε να έπαιζε με καλύτερο σύστημα».

Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι επιλογές του Καλοκαιριού;

«Οπωσδήποτε αυτό είναι».

Μπορεί να ανακάμψει η Ομόνοια;

«Μπορεί γιατί είναι Ομόνοια αλλά είναι δύσκολο. Μόνο με το όνομα και τον κόσμο μπορεί. Είναι μεγάλη ευκαιρία το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει δυναμική. Το ίδιο συμβαίνει και στο ΑΠΟΕΛ».

Για το ΑΠΟΕΛ…

«Το ΑΠΟΕΛ με την εικόνα που έδειξε πήρε πάνω από το μάξιμουμ βαθμών που θα μπορούσε να πάρει. Τα περισσότερα προβλήματα στο ΑΠΟΕΛ αγωνιστικά μπορώ να πω ότι αρκετοί παίκτες φαίνονται κουρασμένοι, με πολλά παιχνίδια στην πλάτη, τους κόπηκε η όρεξη. Ακόμα και με αυτά έστω και δύσκολα καταφέρνει και κερδίζει τα παιχνίδια».

Για την ΑΕΛ που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα…

«Όχι μόνο ξέρει να παίρνει αποτελέσματα αλλά τα δικαιούται. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ αλλά οι ποδοσφαιριστές και οι οδηγίες και η δουλειά του προπονητή. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον Κέρκεζ που έχτισε μια δυνατή ομάδα».

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»