Τι λέει ο Κυπριανίδης για το γκολ της Δόξας επί του Απόλλωνα

Την επίμαχη φάση του αγώνα στο Μακάρειο ανάμεσα σε Δόξα και Απόλλωνα σχολίασε στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης, ο οποίος όπως επεσήμανε «ήταν δύσκολη η φάση για τον βοηθό. Το οφσάιντ ήταν πιο σοβαρό λάθος σε σχέση με το φάουλ καθώς το φάουλ μπορούσε να δοθεί και μπορούσε να μην δοθεί. Αν δεν έμπαινε το γκολ κανείς δεν θα ασχολείτο με το φάουλ»

«Είναι η φάση του αγώνα η φάση του γκολ της Δόξας. Ζήτησε φάουλ ο Καραγιόλ και στην αντεπίθεση η Δόξα πέτυχε το γκολ το οποίο αμφισβητείται κατά πόσον ήταν έγκυρο. Στην φάση του Καραγιόλ, ο παίκτης Δόξας έπεσε τάκλιν, δεν πρόλαβε την μπάλα και όπως έβαλε τα πόδια εμποδίστηκε ο Καραγιόλ και σκόνταψε στο πόδι. Ο διαιτητής δεν το έδωσε. Από την στιγμή που δεν βρήκε μπάλα θα μπορούσε να σφυριχτεί το φάουλ. Το άφησε να συνεχιστεί  και στην εξέλιξη ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε ήταν οφσάιντ. Ήταν δύσκολη η φάση για τον βοηθό. Το οφσάιντ ήταν πιο σοβαρό λάθος σε σχέση με το φάουλ καθώς το φάουλ μπορούσε να δοθεί και μπορούσε να μην δοθεί. Αν δεν έμπαινε το γκολ κανείς δεν θα ασχολείτο με το φάουλ».

Μια ξεκάθαρη τοποθέτηση στην διπλή φάση…
«Υπήρχε φάουλ και οφσάιντ. Δεν ήταν φάουλ κράχτης, συμβαίνουν πολλά τέτοια και στο πνεύμα των οδηγιών που έχουν για να αφήνουν το παιχνίδι και να μην δίνουν εύκολα φάουλ στο κέντρο θα ενήργησε ο διαιτητής».

«Σε μια άλλη φάση ζήτησε πέναλτι ο Απόλλωνας με τον Σκέμπρι. Εκεί που προσπάθησε να ελέγξει την μπάλα μόνος έπεσε, δεν υπήρξε τίποτα, ούτε πέναλτι, ούτε θέατρο».

«Στην αποβολή του Μουχτάρη στο φινάλε. Ήταν και φάουλ και κίτρινη κάρτα, ήταξν η δεύτερη και αποβλήθηκε».

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα