Η special αφιέρωση του Μαχρέζ

Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι διασταύρωσαν τα ξίφη τους το βράδυ της Δευτέρας (29/10) στο Γουέμπλεϊ, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Premier League. Πρωταγωνιστής ήταν ο αγωνιστικός χώρος που... δεν βλεπόταν εξαιτίας αγώνα για το NFL (!) που είχε προηγηθεί την Κυριακή, αλλά και ο Ριγιάντ Μαχρέζ που πέτυχε στο έκτο λεπτό το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λέστερ πανηγύρισε με τα χέρια υψωμένα προς τον ουρανό, όλοι κατάλαβαν ότι με αυτόν τον τρόπο αφιέρωσε το τέρμα του στον Vichai Srivaddhanaprabha που σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πάρκινγκ του King Power Stadium και μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε την κίνησή του: "Το αφεντικό (ο Vichai Srivaddhanaprabha) ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος για εμένα. Πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί. Έχω καλές αναμνήσεις, ήταν ένας καλός άνθρωπος. Όταν πέτυχα το γκολ, σήκωσα τα χέρια μου προς τον ουρανό για εκείνον. Έκανε πολλά για εμένα και για το Λέστερ".

Ο Μαχρέζ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το 2016 το πρωτάθλημα Αγγλίας, πριν μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Σίτι αντί ενός ποσού που έγρασε τα 60 εκατομμύρια λίρες. Στην Αγγλία πήγε το 2014, όταν η Λέστερ τον αγόρασε τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς από την Χάβρη.



Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τρελαμένος ο Λαπόρτα για το πρωτάθλημα της Μπαρτσελόνα-«Το πήραμε κόντρα σε όλους και όλα»
BINTEO: Οπαδός επιτέθηκε με γροθιά σε ποδοσφαιριστή στη Σουηδία
Μυθικός Σέζνι-Άναψε πούρο στα αποδυτήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Η Ρεάλ θέλει να... σκοτώσει τα όνειρα των Σαουδαράβων και δουλεύει την ανανέωση του Βινίσιους
Επέστρεψε στον θρόνο η Αλ Ιτιχάντ, πρωταθλήτρια ξανά στη Σαουδική Αραβία
Στην Ίντερ Μαϊάμι μέχρι το 2027 ο Άλμπα
Διατήρησε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή ο Κριστιάνο Ρονάλντο
«Δεν έχω συμμετάσχει σε καμία συμπεριφορά που να παραβιάζει τη σεξουαλική ελευθερία οποιασδήποτε γυναίκας»
Γιαμάλ: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τσάβι, χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατό
Το άξιζε και το σήκωσε μέσα στην αιώνια αντίπαλο-Πρωταθλήτρια ξανά η κυρίαρχη Μπάρτσα