«Ο ΑΠΟΕΛ έχει πρόβλημα με τρεις παίκτες - Η Ομόνοια μπορεί να κάνει τη ζημιά»

Την άποψή του για το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια κατέθεσε ο Τάκης Αντωνίου σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, ο οποίος έκανε τη δική του εκτίμηση για την κατάσταση που επικρατεί στις δυο ομάδες. 

Αναλυτικά:

«Είναι το απόλυτο ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η εικόνα του ΑΠΟΕΛ δεν ικανοποιεί τους φίλους της ομάδας. Έχει κάποια προβλήματα που ξεκινούν από τον τρόπο που αγωνίζεται και από το γεγονός ότι απουσιάζουν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές. Έστω και αν υπάρχουν προβλήματα στην στελέχωση, εξακολουθεί να υπάρχει ένα ικανότατο ρόστερ. Όσο πιο γρήγορα αλλάξει ο τρόπος που αγωνίζεται μπορεί να κυνηγήσει τους στόχους του».

Για τον τρόπο που παρατάσσει το ΑΠΟΕΛ ο Πάολο Τραμετσάνι…  

«Όπως αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα με τρεις παίκτες που δεν έχουν δυνατότητα να δημιουργήσουν, περιορίζονται οι επιθετικές επιλογές. Ο Ρέζα που αγωνίζεται στην επίθεση, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και επιμένουν να τον χρησιμοποιούν, ενώ ο Ζαχίντ αναγκάζεται να συγκλίνει στο κέντρο. Έτσι όλα περιορίζονται στον Τάμαρι που ευτυχώς για το ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι και μόνος του μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα».

Για τον Νατέλ…  

«Είναι καλός παίκτης. Έχει δυνατά πόδια, πατά γερά στα πόδια του. Δεν έχει την εκρηκτικότητα του Τάμαρι, αλλά έχει ταχύτητα. Έχει καλή τακτική και θα αποδειχθεί ότι και αυτός είναι καλός παίκτης».

Για τον Τάμαρι…

«Η Κύπρος θα αποδειχθεί πολύ μικρή για το ταλέντο του. Είναι ο καλύτερος παίκτης που αγωνίζεται στην Κύπρο. Στην τρίτη του μεταγραφή που θα κάνει, θα παίξει στο πιο ψηλό επίπεδο».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ είναι χωρίς εντός έδρας νίκη…

«Για το παιχνίδι με τη Δόξα δεν μπορώ να μιλήσω. Ήταν κάτι το εξαιρετικό. Μια φορά γίνεται. Τώρα ο προπονητής ξέρει καλύτερα την ομάδα και ξεμένει και ο ίδιος από ελαφρυντικά. Σήμερα είναι η Ομόνοια απέναντι από το ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να έχει αρνητικό σερί, αλλά οι αγώνες κρίνονται από την ισορροπία δυνάμεων που υπάρχει τη μέρα του αγώνα».

Για την Ομόνοια…  

«Η Ομόνοια δεν είναι τόσο κακή όσο νομίζει ο κόσμος. Έχει ικανούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως οι Νταρμπισάιαρ και Χριστοφή. Ειδικά, ο Χριστοφή, αν είναι καλά σε μια μέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το πρόβλημα είναι να έχει συνέχεια λόγω των τραυματισμών του».

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»