Έσωσε τη Δόξα στο 90' ο Σαντίκ!

Σπουδαίο τρίποντο πήρε η Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο που επικράτησε της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 2-1 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. 
 
Σ' ένα μοιρασμένο από ευκαιρίες παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ από το σημείο του πέναλτι στο 52' με τον Σαντίκ, ενώ η απάντηση εκ μέρους των φιλοξενούμενων ήρθε στο 71' με τον Ρόου για το 1-1.
 
Τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση ωστόσο είχε ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Δόξας, Σαντίκ, ο οποίος στο 90' μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. 
 
Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα της Κατωκοπιάς σκαρφαλώνει στους εννέα βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ένωσης παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς. 
 
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Δόξα: Γκρέμσλ, Περέιρα, Ευσταθίου, Μουκτάρης, Σαντίκ, Παπαφώτης (85' Παβλόβ), Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Χατζηβασίλης (61' Κάρλος), Ζατλ (70' Tίνκου), Μιτρέα

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Ριέρα, Ενόχ (71' Ρόου), Ζαράτε, Χαμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Αγγελή, Ρασμούσεν (86' Σερπάκοφ), Κυριάκου, Μαισουράτζε, Πίττας (86' Κολοκούδιας)

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»