«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ΑΕΛ αλλά λυπάμαι γι' αυτό...»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Γκολ και Θέαμα του ΡΙΚ βρέθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκες, ο οποίος αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα αλλά και στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα, που όπως επεσήμανε είναι κάτι που τον λυπεί αφάνταστα. 
 
Αναλυτικά:
Για την πορεία της ΑΕΛ:
«Σίγουρα είναι κάτι σημαντικό οι νίκες αλλά θέλουμε να μείνουμε σε χαμηλούς τόνους. Μετά το 2014 η ΑΕΛ δεν είναι όπως πρέπει, θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο περήφανο. Είναι μόνο πέντε παιχνίδια που κερδίσαμε, δεν είμαστε ούτε στο μισό πρωτάθλημα ακόμη»
 
Για τον κόσμο:
«Λυπάμαι όταν δεν είναι ο κόσμος μας μαζί αφού είναι σημαντική η στήριξη τους».
 
Για το πόσο θα αντέξει η ΑΕΛ:
«Είχαμε στόχο από την αρχή να πάμε Ευρώπη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος θέλουμε να μένει ευχαριστημένος. Είναι αρχή ακόμη και δεν ξέρουμε φυσικά τι θα γίνει».
 
Για το τι λείπει από την ομάδα
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ΑΕΛ, ξεκινήσαμε με ένα πλάνο και μπάτζετ πιο χαμηλό από τις υπόλοιπες ομάδες. Αλλά έχουμε ευχαριστημένους παίκτες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».
 
Εάν θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα:
«Δεν υπάρχουν ντέρμπι και εύκολα παιχνίδια. Για εμένα αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ σωστό με δώδεκα ομάδες».
 
Για το ΑΠΟΕΛ:
«Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ νομίζω έχουμε ελπίδες. Το ΑΠΟΕΛ σίγουρα είναι καλή ομάδα αλλά είμαστε και εμείς». 
 

Δειτε Επισης

«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι