Καραβίδας: «Όποιος θέλει τον προπονητή μας ξέρει που είναι η πόρτα μου»

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα της Δόξας στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Χριστοδούλου, στον Super Sport FM 104.0.

Τοποθετήθηκε για τον προπονητή της ομάδας, Λούκα Χατζηλούκα, αλλά και το τέταρτο γκολ του Σαντίκ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για το οποίο απέστειλαν επιστολή έτσι ώστε μετρήσει υπέρ του Φινλανδού επιθετικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πάρα πολύ καλή η μέχρι στιγμής παρουσία μας. Οι τρεις σερί νίκες έφεραν πάρα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να ξεμπερδέψουμε όσο το δυνατό το συντομότερο από το βραχνά που λέγεται Β’ κατηγορία».

Για το ότι η Δόξα πετυχαίνει τους στόχους της σχετικά εύκολα: «Πριν τρια χρόνια, όταν αρχίσαμε θέσαμε κάποιους στόχους. Δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε. Πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα και να είμαστε προσγειωμένοι».

Για το ότι ο Λούκας Χατζηλούκας είναι υποψήφιος για την Πάφο: «Δεν σχολιάζω τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα. Έχει συμβόλαιο μαζί μας. Αν κάποιος θέλει τον κ. Χατζηλούκα ξέρει που είναι η πόρτα μου. Μιλάμε 24 ώρες το 24ωρο με τον προπονητή μας».

Για τον Σαντίκ και το ότι πέτυχε τέσσερα γκολ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ με το ένα που δε χρεώθηκε σε αυτόν: «Έχουμε κάνει επιστολή στην ομοσπονδία για το τέταρτο γκολ και περιμένουμε την απάντηση. Ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν τον πλησίασε κάποια μεγάλη ομάδα. Έτσι, συνέχισε στην ομάδα μας, ενώ όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να μιλήσει μαζί μας πρώτα. Τώρα δεν συζητάμε καν για ενδεχόμενη παραχώρησή του. Μέχρι τον Ιανουάριο βλέπουμε».

Για το γήπεδο: «Έχει βγει η πολεοδομική άδεια. Έχει υποσχεθεί ο κ. Αναστασιάδης ότι θα καλύψει ένα σημαντικό μέρος. Περιμένουμε τον ΚΟΑ να βγάλει προσφορές. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε τις προσφορές σε ένα μήνα, είναι πιθανό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε ένα χρόνο θα είμαστε εκεί. Αν όχι του χρόνου σε δυο χρόνια».

Για την προετοιμασία: «Έχουμε φιλικό την Παρασκεύη με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας, μας έδειξε ότι μπορούμε να περιμένουμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο και αυτό περιμένουμε και κόντρα στην ΑΕΚ».

Για το αν ένιωσε ενοχλήσεις ο Σαντίκ στο τελευταίο παιχνίδι: «Ναι, είχε κάποιες μικροενοχλήσεις όμως κατάφερε να βγάλει το 90λεπτο. Θέλουμε να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Επιστρέφει και ο Μπα τη Δευτέρα και μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων».

Για την κλήση του Μουχτάρη στην Εθνική: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε δυο ποδοσφαιριστές στην Εθνική, και τον Παπαφώτη και τον Μουχτάρη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα πέρσι και θα καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια».

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα