Εορταστική τριάρα για τον ΑΠΟΕΛ σε βάρος της Ένωσης

Στις νίκες επέστρεψε ο ΑΠΟΕΛ, μετά την ισοπαλία με την Πάφο F.C., επικρατώντας της Ένωσης στο ΓΣΠ με 3-0, με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και άλλο έναν πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Οι γαλαζοκίτρινοι έφθασαν τους 20 βαθμούς και απέχουν δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο καθώς αγωνίζεται την Κυριακή (11/11, 16:00) στο ντέρμπι της Λεμεσού απέναντι στον Απόλλωνα.

Η έκτη ήττα της Ένωσης στη φετινή σεζόν, την κρατά στην ένατη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς.

Εορταστική τριάρα για τον ΑΠΟΕΛ που στις 8 Νοεμβρίου συμπλήρωσε 92 χρόνια ζωής και αύριο (11/11) θα πραγματοποιήσει fanday στο προπονητικό κέντρο στην παρουσία του κόσμου.
 


Η ομάδα της Λευκωσίας επέβαλε το ρυθμό της από το πρώτο λεπτό του αγώνα και πίεσε τους βυσσινί για να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Ο σκοπός της επιτεύχθηκε στο 26’ όταν ο Νατέλ από το ύψος της περιοχής έπιασε το μονοκόμματο σουτ και την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.


Οι γαλαζοκίτρινοι, μάλιστα, κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 45’ ο Ολίβα ανέτρεψε στην περιοχή τον Νατέλ, όμως ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε ότι η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή.
Στην εκτέλεση έγινε κομπίνα από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ με τον Ζαχίντ να δίνει έξυπνα στον Εφραίμ ο οποίος με σουτ νίκησε τον Κλέιμαν και έγραψε το 2-0.

 
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ανοιχτό με την μπάλα να πηγαινοέρχεται στις δύο εστίες. Τον τελικό λόγο είχε ο Νικόλας Ιωάννου - σήμερα γιορτάζει τα 23 του χρόνια -, ο οποίος μετά από σέντρα του Νατέλ, με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του τέρμα στη σεζόν και έγραψε το τελικό 3-0.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
26’ Νατέλ, 45+2’ Εφραίμ, 88' Iωάννου
Κίτρινες: Γκέντσογλου / Μαϊσουράτζε (3η)
Συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ (Π. Τραμετσάνι):
 Ρομό, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Καζού, Μοράις, Γκέντσογλου, Ζαχίντ (68΄ Ντε Βινσέντι), Νατέλ, Εφραίμ (64΄ Αλωνεύτης), Ρέζα (84’ Ντελατόρε)
Ένωση (Α. Πάους): Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Μαϊσουράτζε, Ριέρα, Σερμπάκοφ (86' Κουμής), Ζάρατε (86' Πίττας), Κυριάκου, Ρόου (70΄ Κολοκούδιας), Ολίβα, Ουντότζι, Αμπαρτζουμιάν

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή