Πανέτοιμη για το βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο «Κίτιον» την Belfius Mons-Hainaut, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για την Α’ φάση του FIBA Europe Cup. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/11) στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από την Cytavision και σε αναμετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

Η κυπριακή ομάδα μετράει δύο νίκες μέχρι στιγμής στον όμιλο, οι οποίες προήλθαν από εκτός έδρας παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ είχε επικρατήσει απέναντι στην Balkan BC την προηγούμενη βδομάδα στην Βουλγαρία, ενώ πιο πριν είχε κερδίσει την επόμενη της αντίπαλο, την Belfius Mons-Hainaut, στο Βέλγιο.

Όσο αφορά τον βαθμολογικό πίνακα, στην 1η θέση βρίσκεται η Balkan BC με 7 βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι Πετρολίνα ΑΕΚ και η Tsmoki Minsk με 6 βαθμούς, ενώ στην τέταρτη θέση είναι η Belfius Mons-Hainaut με 5 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την επόμενη αγωνιστική (6η) η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο «Κίτιον» την Tsmoki Minsk.

Η γενική είσοδος για τον αγώνα έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Εισιτήρια θα πωλούνται στα ταμεία του γηπέδου. Η κάρτα φιλάθλου ισχύει κανονικά.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να εκδώσουν τις κάρτες τους στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Κάρτας Φιλάθλου στο σωματείο της ομάδας Τρίτη και Τετάρτη στο ωράριο 09:00-13:00 και 15:00-18:00. Αξίζει να σημειωθεί πως κάρτες φιλάθλου θα εκδίδονται και στο AEK Arena, μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Δειτε Επισης

Έγιναν... καπνός μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι
Το άλμα του Τεντόγλου πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη
Αποκλείονται εθελοντές Ρώσοι-Λευκορώσοι από το Παρίσι 2024 για λόγους ασφαλείας
Φενέρμπαχτσε-Μονακό: Εισιτήριο για Βερολίνο ή για… Πριγκιπάτο
Νοκ-άουτ και από το Game 6 με τους Ιντιάνα Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Με Σλούκα αρχηγό και Ναν «καυτό», ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Μακάμπι στο παιχνίδι της
Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη Ολυμπιακή ομάδα προσφύγων για το Παρίσι 2024
O Λεχέτσκα έβαλε «stop» στον Ναδάλ στη Μαδρίτη
Νίκη με ανατροπή για τον Κεραυνό επί της Ανόρθωσης
«Ήταν δύσκολη ήττα για εμάς, να ανασυγκροτηθούμε και να κερδίσουμε αύριο»