Από μόνος του παραδόθηκε ο 36χρονος που καταζητείτο για ξυλοδαρμό στη Λάρνακα

Αλλοδαπός 36 χρόνων που καταζητείτο από την Αστυνομία για υποθέσεις μεταξύ των οποίων επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και βίας στην οικογένεια, παραδόθηκε το απόγευμα στο ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 36χρονος από την Παλαιστίνη παρουσιάστηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα στο ΤΑΕ Λάρνακας και παραδόθηκε.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και βίας στην οικογένεια. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 21 Οκτωβρίου και 10 Νοεμβρίου 3028 στην Λάρνακα.
 
Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
 
Πηγή ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ