«Ντόρτμουντ και Σάλκε για Βλαχοδήμο, στα 60.000.000 ευρώ η ρήτρα»

Μπορεί το "ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ", ανάμεσα σε Σάλκε και Ντόρτμουντ να είναι προγραμματισμένο για τις 8 Δεκεμβρίου (16:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga, αλλά ο πορτογαλικός Τύπος εμπλέκει τις δύο γερμανικές ομάδες σε μάχη με μεταγραφικό περιεχόμενο κι ελληνικό... χρώμα.

Σύμφωνα με την "Correio da Manhã", ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται στο στόχαστρο των Βεστφαλών. Όπως αναφέρεται, οι δύο ομάδες έχουν εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του 24χρονου Έλληνα γκολκίπερ στο Champions League - στα ματς με Μπάγερν, ΑΕΚ και κυρίως με Άγιαξ - κι έχουν κάνει διερευνητική κρούση στην Μπενφίκα.

Η ομάδα της Λισαβόνας τους διεμήνυσε ότι δεν συζητά αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο παραχώρησης του "Όντι" και παρέπεμψε στη ρήτρα αποχώρησης, η οποία ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ. Η "Record" βάζει και την Μπάγερν Μονάχου στο "παιχνίδι", αλλά τονίζει ότι το ενδιαφέρον είναι εντελώς φιλολογικό τούτη τη στιγμή.

Ο Βλαχοδήμος έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην Primeira Liga και το Champions League. Αν και "ρούκι" στους "αετούς" έχει καταφέρει να προσελκύσει "μνηστήρες".

Άλλωστε, η Μπενφίκα μπορεί και πουλά με ευκολία τερματοφύλακες. Ο Έντερσον πωλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι αντί 40.000.000 ευρώ, ο Γιαν Όμπλακ στην Ατλέτικο αντί 15.000.000 ευρώ, ο Ρομπέρτο (πρώην Ολυμπιακού) αντί 5.400.000 ευρώ.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

«Μας έδειξαν την καλύτερη εκδοχή τους, εμείς όχι»
Σούπερ Βίνι και «όρθια» η Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν στη ματσάρα του Μονάχου
Οι ενδεκάδες στη «γιγαντομαχία» της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ενρίκε: Η πίεση είναι ευλογία, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε με το ποδόσφαιρό μας
Δικαιώνει τη Νότιγχαμ ο Γουέμπ-«Έπρεπε να της δοθεί ένα πέναλτι κόντρα στην Έβερτον»
Επιβραβεύει τον Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο η Λέστερ
Με Βάρντι η Λέστερ και στην Premier League
Πιθανή η επιστροφή του Τεν Χαγκ στον Άγιαξ, αν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μετά τη Χαλ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει και στη Μάριμπορ!
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές