To πανάκριβο τζετ του Χουλκ, ο οποίος παίρνει 400.000 ευρώ την εβδομάδα

Τον Χουλκ τον έχουμε ξεχάσει ποδοσφαιρικά, εδώ στην Ευρώπη, αφού τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να αγωνίζεται στο κινεζικό πρωτάθλημα με απολαβές που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ την εβδομάδα.

Με τόσα χρήματα, ο Βραζιλιάνος που φημίζεται για το δυνατό αριστερό του πόδι, έχει αφήσει στην άκρη την προοπτική του Champions League κι άλλων διακρίσεων τύπου "Χρυσή Μπάλα" και επιλέγει να απολαμβάνει τα πλούτη του με φανταχτερές αγορές.

Μία τέτοια είναι και το νέο του ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο έκαναν θέμα στην αγγλική "Daily Mail". Το πανάκριβο "παιχνίδι" του 32χρονου επιθετικού ξεφεύγει από τα άλλα τζετ, καθώς είναι σε χρώμα μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ στο εσωτερικό του φιγουράρουν τοιχογραφίες με τον ίδιο.

Την πολυτέλεια του μεταφορικού του Μέσου, ο Χουλκ την μοιράστηκε με τους 2,6 εκατομμύρια "followers" του στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες "likes".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

 

Δειτε Επισης

Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Νέα στοιχεία για το τραγικό τέλος των αδερφών Ζότα-Οι Αρχές ρίχνουν φως στα αίτια αλλά και ποιος οδηγούσε
Κρόος για Γιαμάλ: Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε αυτή την ηλικία
Πλήγμα για την Παρί-Θα χάσει Πάτσο και Λούκας Ερνάντες εάν περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Συλλόγων
Η αναφορά του Λουίς Ντίας στον Ζότα εν μέσω επικρίσεων για το βίντεο που χορεύει
Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μουσιάλα
Η FIFA ανοίγει γραφείο στη Νέα Υόρκη στον Πύργο Τραμπ
Δίνει στη Γαλατασαράι Τσαλχάνογλου και παίρνει Κοκτσού η Ίντερ
Ποινές από την UEFA στους Μπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος για τους πανηγυρισμούς κόντρα στην Ατλέτικο
Η Ίντερ Μαϊάμι είναι αισιόδοξη για την παραμονή του Μέσι