«Οι κυβερνήσεις θέλουν τις ταυτότητες όλων, θα φάνε ξύλο και οι πρόεδροι»

Το πολυσυζητημένο θέμα της κάρτας φιλάθλου σχολίασε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, στον Super Sport FM, ο οποίος όπως τόνισε «πρέπει οι αρμόδιοι να βρουν τη λύση να που είναι ένα ναι ή όχι».

Αναλυτικά:

«Θα διαφωνήσω και θα συμφωνήσω. Πήρε μια απόφαση η κυβέρνηση και βλέπουμε τι γίνεται. Στην Αγγλία είχαν τους χούλιγκανς και τώρα βλέπεις τους φιλάθλους να είναι στο ένα μέτρο από το γήπεδο. Οι οργανωμένοι νομίζουν ότι είναι δική τους η ομάδα. Οι κυβερνήσεις θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα. Θέλουν να πάρουν τις ταυτότητες όλων όσων μπαίνουν στα γήπεδα. Οι οργανωμένοι δεν θέλουν να δώσουν τα στοιχεία τους. Δεν θέλεις να τα δώσεις, δεν μπαίνεις.

Είναι ένας νόμος. Είτε τον ακυρώνεις, είτε δεν τον ακυρώνεις» ανέφερε αρχικά.

Για τη συνέλευση της Τρίτης…

«Τι να κάνει η ΚΟΠ; Θα πάμε να μιλάμε, θα φάμε κανένα αλμυρό. Ποιος θα μας ακούσει; Αφαιρείς το νόμο ή δεν τον αφαιρείς. Στο εξωτερικό υπάρχουν γηπεδάρες από το 1950 και τα έχουν στολίδια με τις ανακαινίσεις που κάνουν. Κάνε και ένα κονδύλι για τα γήπεδο να τελειώνουμε. Το θέμα έληξε. Τέρμα. Οι οργανωμένοι περιμένουν, όπου και να σαι, θα φάνε ξύλο και οι πρόεδροι. Πρέπει οι αρμόδιοι να βρουν τη λύση να που ένα ναι ή όχι».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης