Ξεκάθαρος ο λόγος της αποχής - Η δεύτερη αιτία «μαχαιριά» στο κυπριακό ποδόσφαιρο

Η οφθαλμοφανής απουσία του φίλαθλου κόσμου από τα γήπεδα κάθε παιχνίδι είναι κάτι που δεν μπορεί να αφήσει απαθής και ασυγκίνητους τους λάτρεις του κυπριακού ποδοσφαίρου. 

Η ένταση, τα συνθήματα, τα τύμπανα αλλά και η μαγεία που προσέφερε τα προηγούμενα χρόνια το κορυφαίο άθλημα στην Κύπρο, χάθηκαν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Η ιστοσελίδα μας, omada.com.cy, έδωσε... πάσα στους αναγνώστες της και επιχείρησε να μάθει τον ακριβή λόγο που πλέον οι οπαδοί δεν ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα στο γήπεδο. 

Μέσα από ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των πέρα των 2,000 ατόμων που απάντησαν, ένα ποσοστό της τάξης του 52% δήλωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι είναι λόγω της εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου που δεν ακολουθεί την ομάδα του. 

Αλγεινή εντύπωση ωστόσο, προκάλεσε η δεύτερη επιλογή των αναγνωστών μας που έφθασε το 17%, οι οποίοι αναφέρουν ότι δεν πάνε γήπεδο λόγω της αναξιοπιστίας του κυπριακού ποδοσφαίρου. 

Σε ποιο χαμηλά επίπεδα βρίσκονται οι επιλογές, τιμή εισιτηρίου, εικόνα ομάδας, κατάσταση γηπέδων, προτιμώ από τηλεόραση. 

Ενώ την ίδια ώρα, ένα ποσοστό 8% αναφέρει ότι συνεχίζει να ακολουθεί την ομάδα του στα γήπεδα. 

Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις στο poll της ιστοσελίδας μας:

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση