Αυξάνονται οι επιλογές του Κέρκεζ ενόψει ΑΕΚ

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να δώσουν στην ΑΕΛ έχοντας δύσκολο έργο στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λεμεσού μετρά αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών με τους Βοζίνια, Νταβόρ και Μπενίτεθ να βρίσκονται στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του ντέρμπι.

Για τα τελευταία αγωνιστικά νέα της ομάδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ: «Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Πάμε συγκεντρωμένοι και αισιοδοξούμε ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Ράσο είναι σίγουρα εκτός, θα κάνει μια μικροεπέμβαση μετά από ένα τραυματισμό που είχε στην προπόνηση. Έχουν επιστρέψει Βοζίνια, Νταβόρ και Μπενίτεθ. Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία. Στις 11:00 θα έχουμε την τελευταία προπόνηση και γύρω στο μεσημέρι θα έχουμε την αποστολή. Είναι η μοναδική φορά που έχουμε μόνο μια απώλεια ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής μας έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές και θα αναμένουμε όλοι την ενδεκάδα που θα επιλέξει».

Για τον κόσμο: «Είμαστε στα ίδια επίπεδα. Ξέρουμε τις επιλογές των φιλάθλων μας. Δεν νομίζω να έχουμε περισσότερους αν και θα ήταν ευχή μας να βρίσκονται εκεί».

Για το κομμάτι των ανανεώσεων ποδοσφαιριστών: «Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όμως αυτό είναι καθαρά θέμα Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών. Μόλις γίνει κάποια εξέλιξη σε θέμα ανανεώσεων, θα το ανακοινώσουμε».

Για την αναβάθμιση-ανακαίνιση του προπονητικού: «Συνεχίζονται οι εργασίες, βέβαια συνεχίζουμε να προπονούμαστε στην Γερμασόγεια αφού στο προπονητικό γίνεται επανασπορά. Είναι ένα προπονητικό κέντρο που δεν έχει να ζηλέψει από όλο μεγάλης ομάδας. Θα είναι ότι καλύτερο μπορούμε να παρέχουμε στους ποδοσφαιριστές και το τιμ. Υπάρχουν χώροι φυσιοθεραπείας, αποδυτήρια, εστιατόρια, καφετέρια. Υπάρχει πρόθεση να γίνει και αναπαυτήριο. Προχωρούμε και με το τέλος της διαδικασίας και του γρασιδιού θα ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα έργα».

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου