Ο 6χρονος οπαδός της Ρίβερ που μπήκε στις καρδιές όλων των Αργεντινών!

Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 2-2 στο "Μπομπονέρα" την 10η Νοεμβρίου και πλέον όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με αδημονία τον δεύτερο μεταξύ τους τελικό για το Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου η νικήτρια θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής.
 
Θα είναι η Μπόκα που θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο για 7η φορά στην ιστορία της φτάνοντας σε κατακτήσεις την πολυνίκη του θεσμού Ιντεπεντιέντε ή η Ρίβερ θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις δύο πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία της διοργάνωσης, φτάνοντας για 4η φορά στην κατάκτηση του τροπαίου;
 
Το ερώτημα αυτό είναι που κατατρώει τις σάρκες των οπαδών των δύο συλλόγων και για αυτό υπάρχει ήδη sold out για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου στο "Μονουμεντάλ", με τα 66.00 εισιτήρια που έβγαλε στην κυκλοφορία η διοίκηση των "μιγιονάριος" να αποδεικνύονται πάρα πολύ... λίγα!

Ένας πιτσιρικάς μάλιστα, ονόματι Ρέντσο, πάνω στην απελπισία του να δει διά ζώσης το απόλυτο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής όπου διακυβεύεται ένας τόσο μεγάλος τίτλος, κατάφερε να δει το πρόσωπό του να γίνεται γνωστό σε κάθε γωνιά της γης.
 
Τι έκανε ο 6χρονος φίλος της Ρίβερ που είναι κάτοικος της πόλης Παρανά; Προκειμένου να βρει θέση στο γήπεδο αποφάσισε να πουλήσει όλα του τα... παιχνίδια, με τη φωτογραφία του και το πλακάτ "Πουλώ τα παιχνίδια μου για να πάω στο Μονουμεντάλ" να γίνεται viral.

Έφτασε μάλιστα μέχρι την Ισπανία, με ένα φαν κλαμπ της Ρίβερ στην Μάλαγα της Ισπανίας συγκινείται από το τρυφερό του αίτημα και να του πληρώνει όλα τα έξοδα για να δει πριν λίγες ημέρες τον αγώνα πρωταθλήματος της αγαπημένης του Ρίβερ με την Χιμνάσια Λα Λπλάτα, με δεδομένο πως τα εισιτήρια για τον τελικό Λιμπερταδόρες είχαν γίνει καπνός εδώ και καιρό.
 
"Η Ρίβερ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, η Ρίβερ είναι οικογένεια, αγάπη και πάθος, και για αυτό δεν διστάζουμε να προχωρήσουμε σε αυτή την όμορφη πράξη αλληλεγγύης. Ξέρουμε πως αρκετές πρωτοβουλίες όπως η δική μας έχουν ήδη γίνει, αλλά συνεχίζουμε να το κάνουμε για να βλέπουμε μικρά παιδιά ευτυχισμένα.

Ήμασταν όλοι παιδιά κάποτε και έχουμε ονειρευτεί παιχνίδια, βιβλία, ταξίδια...", έγραψαν στη σελίδα τους στο Facebook ο σύνδεσμος των οπαδών της Ρίβερ στην Μάλαγα, που φρόντισαν ώστε η επιθυμία του 6χρονο Ρέντσο, να βρεθεί στο "Μονουμεντάλ", να γίνει πραγματικότητα.
 
Υπήρχε πάντως και δεύτερη έκπληξη για τον Ρέντσο πέρα από τα εισιτήρια που κέρδισε για το Ρίβερ Πλέιτ-Χιμνάσια Λα Πλάτα και αυτή ήταν το δώρο του Έντσο Φραντσέσκολι, με τον θρύλο των "μιγιονάριος" να του χαρίζει μία φανέλα και ένα καπέλο της Ρίβερ με την υπογραφή του.
 

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Κρόος για Γιαμάλ: Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε αυτή την ηλικία
Πλήγμα για την Παρί-Θα χάσει Πάτσο και Λούκας Ερνάντες εάν περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Συλλόγων
Η αναφορά του Λουίς Ντίας στον Ζότα εν μέσω επικρίσεων για το βίντεο που χορεύει
Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μουσιάλα
Η FIFA ανοίγει γραφείο στη Νέα Υόρκη στον Πύργο Τραμπ
Δίνει στη Γαλατασαράι Τσαλχάνογλου και παίρνει Κοκτσού η Ίντερ
Ποινές από την UEFA στους Μπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος για τους πανηγυρισμούς κόντρα στην Ατλέτικο
Η Ίντερ Μαϊάμι είναι αισιόδοξη για την παραμονή του Μέσι
Ο ιδιοκτήτης της Μπέρνλι θέλει να αγοράσει και την Εσπανιόλ