«Χτυπάει» Ράσφορντ και Έρικσεν η Ρεάλ Μαδρίτης

Η «βασίλισσα» φαίνεται πως ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό χτύπημα με στόχο την ενίσχυσή της και κοιτάζει στην αγγλική αγορά, σύμφωνα τουλάχιστον με τα σχετικά δημοσιεύματα. 

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, άνθρωποι της Ρεάλ ισπανικής ομάδας παρακολουθήσαν τον 21χρονο επιθετικό στη νίκη της Αγγλίας επί της Κροατίας και θεωρούν ότι μπορεί να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όσον αφορά τον Έρικσεν, σημειώνεται ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Λούκα Μόντριτς, αν ο Κροάτης μέσος εξακολουθήσει να έχει τάσεις φυγής, όπως συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι. 

Όσο για τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η ισπανική ομάδα για τους δύο παίκτες: περίπου 56 εκατομμύρια ευρώ για τον Ράσφορντ και άλλα 45 εκατομμύρια ευρώ για τον Έρικσεν, ο οποίος μάλιστα έχει «παγώσει» και τις συζητήσεις με την Τότεναμ για την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για το τραγικό τέλος των αδερφών Ζότα-Οι Αρχές ρίχνουν φως στα αίτια αλλά και ποιος οδηγούσε
Κρόος για Γιαμάλ: Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε αυτή την ηλικία
Πλήγμα για την Παρί-Θα χάσει Πάτσο και Λούκας Ερνάντες εάν περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Συλλόγων
Η αναφορά του Λουίς Ντίας στον Ζότα εν μέσω επικρίσεων για το βίντεο που χορεύει
Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μουσιάλα
Η FIFA ανοίγει γραφείο στη Νέα Υόρκη στον Πύργο Τραμπ
Δίνει στη Γαλατασαράι Τσαλχάνογλου και παίρνει Κοκτσού η Ίντερ
Ποινές από την UEFA στους Μπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος για τους πανηγυρισμούς κόντρα στην Ατλέτικο
Η Ίντερ Μαϊάμι είναι αισιόδοξη για την παραμονή του Μέσι
Ο ιδιοκτήτης της Μπέρνλι θέλει να αγοράσει και την Εσπανιόλ