Έριξε πρόταση για 14 ή 16 ομάδες, με αύξηση των Κύπριων, ο Καραβίδας

Τη θέση του ότι αν θέλουμε να στηρίξουμ την Εθνική, θα πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες, σε 14 ή 16, με παράλληλη υποχρεωτική συμμετοχή τριών Κύπριων στην ενδεκάδα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
Για την Άτυπη Γενική Συνέλευση: «Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ. Δεν είχα κάποια ενημέρωση».
 
Για τη θέση της Δόξας: «Η θέση μας είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, να υπάρχει η κάρτα φιλάθλου αλλά να υπάρξει και επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Αν συνεργαστούμε όλοι μαζί και να θέλουμε, θα τα καταφέρουμε».
 
Για το πρόβλημα του κυπριακού ποδοσφαίρου: «Αν θέλουμε να φέρουμε πίσω το κυπριακό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες, μπορούμε να το κάνουμε. Οι αποφάσεις παίρνονται ανάλογα με τα συμφέροντα των σωματείων. Αν κάτσουμε σε ένα τραπέζι να βρούμε λύσεις για την Εθνική και για όλα, θα τα καταφέρουμε. Κάποια συμφέροντα κάποιων ομάδων, πάμε εκεί πάμε εδώ και δεν καταφέρνουμε τίποτα.
 
Θέλουμε να κάνουμε ποδόσφαιρο και Εθνική; Μπορούμε να κάνουμε 16 τις ομάδες και να παίζουν κατ’ ανάγκην 3 κύπριους βασικούς. Κάνουμε Εθνική έτσι ή όχι; Άμα θέλουμε να κάνουμε ποδόσφαιρο και να το ανακτήσουμε μπορούμε. Κάποιες πιέσεις προς τον πρόεδρο. Δυστυχώς δεν προχωρούμε. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πάω στις Γενικές Συνελεύσεις και δεν θα ξανά πάω. Γιατί να πηγαίνω και να χάνω το χρόνο μου».
 
Για την Εθνική: «Βγαίνουμε κάνουμε κριτική στην Εθνική και στον προπονητή. Αυτό που πήραμε στην τελική, αυτό αξίζαμε. Εκεί είναι οι δυνατότητές μας. Από τη μια θέλουμε εθνικές ομάδες, από την άλλη μειώνουμε τις ομάδες».
 
Αν αυξηθούν οι ομάδες: «Αν γίνουν οι ομάδες 14 ή 16 και να παίζουν κατά ανάγκην 3 ποδοσφαιριστές δεν θα είναι καλύτερα τα πράγματα; Κάποιοι πρέπει να πάρουν αποφάσεις και θα έχουν κόστος».
 
Για την Δόξα: «Η Δόξα διανύει την καλύτερη χρονιά από όλες της απόψεις. Πραγματικά χαίρεσαι να είσαι στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις της. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, διαχειριζόμαστε νηφάλια τόσο τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες. Αν δείτε τα τελευταία χρόνια, πάντα τα καταφέρνουμε. Σκοπός μας να μείνουμε στην κατηγορία».
 
Για τον Μουχτάρη και τον Μπα: «Ξεκίνησε δειλά δειλά ο Μουχτάρης προπονήσεις. Υπάρχει ο Άδωνη και ο Μπα που επανήλθε και μπορεί να τον αντικαταστήσει. Ο Μπα έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης».
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του