Ομόνοια: Μόνο με τη βοήθεια του Ερμή

Το ερχόμενο Σάββατο, στο «Τσίρειο», η Ομόνοια ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος CYTA 2018/19 απέχοντας σημαντικά από τις προσδοκίες και απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι με τη μετατροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία.
 
Πόσο έδαφος έχουν χάσει οι «πράσινοι» στα μισά του μαραθωνίου καταδεικνύεται από την ακόλουθη πραγματικότητα: για πρώτη φορά μετά το γύρισμα της χιλιετίας το «τριφύλλι» κινδυνεύει να κλείσει τον α’ γύρο στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα!
 
Για να αποτραπεί αυτό το ενδεχόμενο η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα πρέπει απέναντι στην ΑΕΛ να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα απ’ ό,τι η Ανόρθωση κόντρα στον Ερμή μια μέρα αργότερα. Αν δεν συμβεί αυτό, η Ομόνοια θα κλείσει τον α’ γύρο είτε στην έβδομη θέση, την οποία κατέχει τώρα, είτε ακόμη και στην όγδοη (σ.σ. αν ηττηθεί στο «Τσίρειο» και η Δόξα επικρατήσει της Πάφου στο «Μακάρειο»).

Δειτε Επισης

Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα
Αναγέννηση Δερύνειας και Πέγεια δεν πέρασαν τον έλεγχο αδειοδότησης κριτηρίων
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet