Ο Ντε Χέα μένει στην Γιουνάιτεντ αν τον κάνουν... Σάντσες!

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν τελείωσε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έθεσε έναν όρο στους "Κόκκινους Διαβόλους" για να ολοκληρωθεί η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πολλά αγγλικά Μέσα σημειώνουν στα ρεπορτάζ τους ότι ο Ισπανός κίπερ επιθυμεί την παραμονή του στο "Όλντ Τράφορντ", αρκεί η διοίκηση της ομάδας που υπηρετεί από το 2011 να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κλαμπ!

Η πλευρά Ντε Χέα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα στο Νησί, απαιτεί το νέο του συμβόλαιο να είναι ίδιο με του φευγάτου Αλέξις Σάντσες, δηλαδή να αμείβεται με 350.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ το συγκεκριμένο ποσό με κάποια μπόνους φτάνει κοντά στις 500.000 ευρώ.

Η τελευταία προσφορά της Μάντσεστερ στον Μέντες για τον Ντε Χέα ήταν της τάξεως των 275.000 λιρών την εβδομάδα και απορρίφθηκε. Στην Αγγλία, πάντως, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η Γιουνάιτεντ να συμφωνήσει στα "θέλω" του Ντε Χέα μια και Παρί - Γιουβέντους περιμένουν στη γωνία για να τον αρπάξουν.

Δειτε Επισης

Το πρώτο γκολ του Champions League για τη σεζόν 2025-2026 ήρθε από τη Μάλμε
Νέα στοιχεία για το τραγικό τέλος των αδερφών Ζότα-Οι Αρχές ρίχνουν φως στα αίτια αλλά και ποιος οδηγούσε
Κρόος για Γιαμάλ: Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε αυτή την ηλικία
Πλήγμα για την Παρί-Θα χάσει Πάτσο και Λούκας Ερνάντες εάν περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Συλλόγων
Η αναφορά του Λουίς Ντίας στον Ζότα εν μέσω επικρίσεων για το βίντεο που χορεύει
Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μουσιάλα
Η FIFA ανοίγει γραφείο στη Νέα Υόρκη στον Πύργο Τραμπ
Δίνει στη Γαλατασαράι Τσαλχάνογλου και παίρνει Κοκτσού η Ίντερ
Ποινές από την UEFA στους Μπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος για τους πανηγυρισμούς κόντρα στην Ατλέτικο
Η Ίντερ Μαϊάμι είναι αισιόδοξη για την παραμονή του Μέσι