Ο Απόλλωνας έσπασε τα δοκάρια και ο Ντούρις του χάλασε το σερί του

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη (2-1) πέτυχε η Ανόρθωση σε βάρος του Απόλλωνα, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο σερί (5 νίκες, 1 ισοπαλία) της ομάδας της Λεμεσού στο πρωτάθλημα Cyta. Σκόρερ οι Ντουρις (1',33'). Μείωσε για την ομάδα της Λεμεσού ο Μάγκλιτσα στο 46'. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Στρέπελ κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντούρις, ενώ διπλασίασε το προβάδισμά της λίγο αργότερα, μετά από σορία χαμένων ευκαιριών από την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, της οποίας τέσσερις ευκαιρίες σταμάτησαν στο δοκάρι. 

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα και η δεύτερη μόλις νίκη της Ανόρθωσης σε οκτώ αγώνες. Ο Μίχαλ Ντούρις κατάφερε να σκοράρει περισσότερα γκολ (2) από τις προηγούμενες επτά αγωνιστικές στις οποίες είχε μόλις 1.

Το προφίλ του αγώνα:

Γκολ με το καλημέρα είχαμε στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση να παίρνει προβάδισμα μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντούρις, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Βάλε.

Ο Απόλλωνας πίεσε και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στην κεφαλιά του Περέιρα. Κάπου εκεί, στο 33' της αναμέτρησης χτύπησε στην κόντρα η ομάδα της Αμμοχώστου και πάλι με τον Ντούρις να εκμεταλλεύεται στο έπακρον τις δύο ευκαιρίες που βρήκε η ομάδα του για γκολ.

 
Μείωση στο σκορ είχαμε με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αφού ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά και σκόραρε με τον Μάγκλιτσα να κάνει το 1-1 με κοντινή κεφαλιά. Ένα λεπτό μετά ο Μάρκοβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι αφού το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Δημητρίου.
 
 
Στο 65’ της αναμέτρησης η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχασε ακόμα μια τεράστια ευκαιρία με το σουτ του Πέδρο να καταλήγει στο δοκάρι μετά από απόκρουση του Δημητρίου, το τέταρτο δοκάρι για τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού προσπάθησε στα τελευταία λεπτά έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και δέχθηκε μοιραία την πρώτη της φετινή ήττα. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Στυλιανού (39′ Mάγκλιτσα), Ρομπέρζ, Βασιλείου, Χάμπος, Μάρκοβιτς, Σαρδινέρο (66′ Σκέμπρι), Παπουλής, Περέιρα, Ζελάγια

Ανόρθωση (Γιούργκεν Στρέπελ): Δημητρίου, Μπεσάτ, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Λαβόρδε (27′ Εγγλέζου), Κατσαράβα (80′ Σίσε), Ντούρις (49′ Kοφί)

Σκόρερ: 47′ Mάγκλιτσα /1′, 33′ Ντούρις

Κίτρινες: Ρομπέρζ / Στρούνα, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Μπεσάτ 

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΕΟΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν