Ο Φέρντιναντ έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο και έκανε ευτυχισμένο έναν οπαδό της... Λίβερπουλ!

Ο Ρίο Φέρντιναντ συνέδεσε το ποδοσφαιρικό του όνομα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζώντας μεγάλες στιγμές "Ολντ Τράφορντ" και κατακτώντας τίτλους με τους "κόκκινους διαβόλους" και ένας φαν παραδοσιακής αντιπάλου φρόντισε να του... ξυπνήσει αυτή την αγάπη.

Πώς; Την ώρα που βρισκόταν στο "Εμιρέιτς" για να καλύψει για το "BT Sport" το Άρσεναλ-Λίβερπουλ, ένας φίλος της Λίβερπουλ ονόματι Τζο Τζάγκερ, τον πλησίασε στις εξέδρες και τον παρακάλεσε να τον βγάλει φωτογραφία μαζί με το μικρό γιο του, που τον είχε πάρει μαζί στο Λονδίνο για να δουν διά ζώσης τον αγώνα.

Ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ του έκανε το χατίρι, όχι όμως χωρίς "αντάλλαγμα". Πέρα από τη φωτογραφία που έβγαλε κανονικά, πριν επιστρέψει το κινητό στον φίλο της ομάδας του Κλοπ τράβηξε μία selfie όπου υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο ως "δώρο" στους οπαδούς της Λίβερπουλ!

Ο οπαδός όχι μόνο δεν τσαντίστηκε από την κίνηση του Φέρντιναντ αλλά το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του, καθώς ανέβασε τις δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και έκανε το εξής σχόλιο:

"Μόλις κάλεσα τον Ρίο Φέρντιναντ και μου είπε Ok για μία γρήγορη photo με μένα και το γιο μου. Του πέρασα το τηλέφωνό μου και του είπα τι κουμπί να πατήσει. Πόσο χαίρομαι που το ποδοσφαιρικό μίσος εξακολουθεί να υφίσταται σε συγκεκριμένο επίπεδο".

 

 

Δειτε Επισης

Μάχη για τον τελικό-Παρί για ανατροπή και Ντόρτμουντ για το όνειρο
Η αποκάλυψη του Μπέλιγχαμ για τον Ζιντάν-«Ρωτούσα τον πατέρα μου ποιος είναι αυτός»
Επίσημο το τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ-Αποχωρεί ο Μόγιες το καλοκαίρι
Η Τσέλσι βγάζει στο... σφυρί τον Λουκάκου για 38 εκατoμμύρια ευρώ
Διαψεύδει τα σενάρια για Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα-«Δεν θέλω να φύγω από την Σίτι»
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Η Κρίσταλ Πάλας κέρασε... μαρτύριο την ελλιπή Γιουνάιτεντ με τεσσάρα στο Νότιο Λονδίνο
Όταν ο Σέσαρ Λουίς Μενότι έκανε τον Μαραντόνα να κλάψει
Όλη η Άστον Βίλα πάνω στον Μαρτίνες για το μεγάλο ματς της Πέμπτης
Ο Νούνιες έσβησε τις φωτογραφίες με τη Λίβερπουλ και έβαλε φωτιά στις φήμες