Μετά από 15 ώρες μάχης, υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λόφου

Υπό έλεγχο τέθηκε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στις 11 και 30 μεταξύ των χωριών Λόφου και Αγίου Θεράποντα στη Λεμεσό.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο στις 2 και 40 το μεσημέρι.
 
Στην πυρκαγιά παραμένουν και θα παραμείνουν  δυνάμεις πυρόσβεσης κατά την διάρκεια της νύκτας για τελικές κατασβέσεις ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων. 
 
Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 1 1/2 τετραγωνικό χιλιομέτρο από ξηρά χόρτα ,άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων. 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν συνολικά 12 επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και επαρχία Λεμεσού, από ΕΜΑΚ και επαρχία Πάφου. Οι επίγειες δυνάμεις ενισχύθηκαν και από τις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.
Επίσης στο έργο της πυρόσβεσης συνέδραμαν άλλα 5 επανδρωμένα οχήματα από άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες (Τμήμα Δασών. Επαρχιακή Διοίκηση, Πολιτική άμυνα και Ταμείο Θήρας).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανεξέλεγκτη για 11 ώρες η πυρκαγιά στη Λόφου-Απειλούνται μεμονωμένα υποστατικά
Σημειώνεται πως η πυροσβεστική βρίσκεται σε κινητοποίηση αφού παράλληλα με την πυρκαγιά στη Λόφου, ξέσπασε πυρκαγιά στο Πραστιό Κελλακίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα πυρκαγιά στο Πραστιό Κελλακίου-Τρέχει και δεν φτάνει η πυροσβεστική (video)
 

 

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ