ΑΠΟΕΛ: Νοέμβρη μήνα ψάχνει (ακόμη) τα τρία!

Στο (χθεσινό) πρώτο μέρος της όγδοης αγωνιστικής οι βαθμολογικοί γείτονές του φρόντισαν να του στρώσουν… κόκκινο χαλί. Οι εντός έδρας ήττες του Απόλλωνα και της ΑΕΚ επιτρέπουν στον ΑΠΟΕΛ να μετατραπεί απόψε σε Νο1 διώκτη της πρωτοπόρου ΑΕΛ.
 
Για να συμβεί αυτό, αρκεί και μια ισοπαλία στο «Στέλιος Κυριακίδης», ωστόσο οι πρωταθλητές επιδιώκουν τη νίκη, η οποία θα τονώσει περαιτέρω την αυτοπεποίθησή τους και θα πιστοποιήσει ότι έχουν μπει στο σωστό δρόμο για την ολική τους επαναφορά σε αγωνιστικό επίπεδο.
 
Η ομάδα του Πάολο Στραματσόνι κυνηγά απόψε και μια επίδοση που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είχε πιστωθεί το πολύ ως τα τέλη Ιουλίου, αλλά την επιζητεί ακόμη στις αρχές Νοεμβρίου. Ο λόγος για το νικηφόρο σερί τριών αγώνων, το οποίο τα περασμένα χρόνια η ομάδα είχε πετύχει από τα μέσα Σεπτεμβρίου (το νωρίτερο) ή Οκτωβρίου (το αργότερο).
 
Στην τρέχουσα περίοδο οι «γαλαζοκίτρινοι» το πλησίασαν τρις, όμως την πρώτη τους το χάλασε η Φλόρα Ταλίν (0-2), τη δεύτερη η Αστάνα (0-1) και την τρίτη η Δόξα (2-5). Θα είναι η τέταρτη και η φαρμακερή, ώστε ο ΑΠΟΕΛ να φτάσει στα τρία νικηφόρα παιχνίδια στα σειρά;
 

Δειτε Επισης

Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»