«Διψάμε για βαθμούς με Ομόνοια, είχα ζηλέψει με τη Νέα Σαλαμίνα»

Πίστη για εξασφάλιση βαθμολογικού κέρδους στον ερχόμενο αγώνα με την Ομόνοια εξέφρασε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Κατωκοπιάς ανάφερε, επίσης, ότι ζήλεψε την παρουσία του κόσμου της Νέας Σαλαμίνας με αφορμή ερώτηση για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες.

Για την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα: «Κατεβήκαμε με τα δικά μας προβλήματα, κάναμε ένα μέτριο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την Ομόνοια: «Διψάμε για βαθμούς, παίζουμε στην έδρας μας και θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Όταν παίζουμε με ομάδες που έχουν κόσμο, οι παίκτες το γουστάρουν».

Για το ότι, πλέον, δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο: «Είχα ζηλέψει με τη Νέα Σαλαμίνα. Στο διάστημα που ήμασταν καλύτεροι, ο κόσμος βοήθησε την ομάδα. Οι παίκτες μας πορώνονται»

Για τον Σαντίκ: «Είναι 50-50 οι πιθανότητες να αγωνιστεί. Είναι ότι πολύτιμο έχουμε στη Δόξα».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για τον Σαντίκ: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση μέχρι στιγμής. Αν είναι να φύγει, θα φύγει το καλοκαίρι».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»