Τσέλσι: Ο Καμπαγέρο νόμιζε ότι έπαιζε σε άλλη χώρα!

Η φανέλα του βασικού στην Τσέλσι είναι καπαρωμένη από την αρχή της σεζόν από τον Κέπα (για αυτόν άλλωστε δαπάνησε γύρω στα 80.000.000 ευρώ η ομάδα του Λονδίνου για να τον πάρει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το περασμένο καλοκαίρι), παρόλα αυτά ο Βίλι Καμπαγέρο την πήρε την ευκαιρία του από τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Αυτό έγινε στο ματς κόντρα στην Βίντι για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Εuropa League, με τους "μπλε" να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και τον Ιταλό τεχνικό να αποφασίζει να δώσει ανάσες στον Κέπα και να εμπιστεύεται τον Αργεντινό κίπερ για να κάτσει κάτω από τα γκολπόστ.

Κάποιο "χοντρό" λάθος δεν έκανε ο Καμπαγέρο (δεν ευθύνεται στα δύο γκολ που δέχτηκε), παρόλα αυτά το όνομά του έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των social media και για αυτό ευθύνεται ο ίδιος χάρη σε ένα ποστάρισμά του.
 

 

"Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε στο Europa League αλλά παλέψαμε μέχρι τέλους. Δείξαμε ομαδικό πνεύμα και επιθυμία. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για τη στήριξη σε ένα παγωμένο βράδυ στην Κωνσταντινούπολη", έγραψε ο Καμπαγέρο, και τα σχόλια δεν άργησαν να έρθουν.

Βλέπετε, η Τσέλσι δεν έπαιζε στην πρωτεύουσα της Τουρκίας αλλά... 1067 χιλιόμετρα μακριά, στην ουγγρική πρωτεύουσα, στην Βουδαπέστη! Ο Αργεντινός κίπερ των "μπλε" δεν ήξερε που βρισκόταν, όμως φρόντισαν να τον ενημερώσουν οι φανς του για να διορθώσει το λάθος του, με την γκάφα όμως να έχει ήδη γίνει...
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής της Μαλαισίας μετά από επίθεση με καυστικό υγρό
Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή από την Κρίσταλ Πάλας-«Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»
Μάχη για τον τελικό-Παρί για ανατροπή και Ντόρτμουντ για το όνειρο
Η αποκάλυψη του Μπέλιγχαμ για τον Ζιντάν-«Ρωτούσα τον πατέρα μου ποιος είναι αυτός»
Είπε το «ναι» στην Μπάγερν Μονάχου ο Τεό Ερναντέζ
Επίσημο το τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ-Αποχωρεί ο Μόγιες το καλοκαίρι
Η Τσέλσι βγάζει στο... σφυρί τον Λουκάκου για 38 εκατoμμύρια ευρώ
Διαψεύδει τα σενάρια για Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα-«Δεν θέλω να φύγω από την Σίτι»
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Η Κρίσταλ Πάλας κέρασε... μαρτύριο την ελλιπή Γιουνάιτεντ με τεσσάρα στο Νότιο Λονδίνο