«Δίκαιη η νίκη μας, αλλά...»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και τη νίκη, αλλά όχι από το παιχνίδι της ομάδας του μετά την ανάπαυλα δήλωσε ο Γιούργκεν Στρέπελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 της Ανόρθωσης επί του Ερμή.

«Θεωρώ πως είναι δίκαιη η νίκη μας, ιδίως στο α’ μέρος είχαμε τον πλήρη έλεγχο, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, ήμασταν επικίνδυνοι από την πλευρά του Μικελτάντζε και μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα.

Ξκινήσαμε απλά καλά στο β’ μέρος, ήμασταν τυχεροί στο 2-0, είναι αλήθεια. Μετά υπήρχαν πολλοί χώροι, αλλά παίζαμε με μεγάλες μπάλες που δεν είναι το παιχνίδι μας. Έπρεπε να είχαμε ελέγξει καλύτερα τον αγώνα, δώσαμε στο τέλος τον Ερμή την ευκαιρία να μειώσει, αλλά συνολικά ο αντίπαλος δεν δημιούργησε κινδύνους.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο β’ μέρος, αλλά είμαι από το αποτέλεσμα και το ότι εκμεταλλευτήκαμε κάποια άλλα αποτελέσματα. Πολύ χαρούμενος με τη νίκη, μας περιμένει ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Δόξα
», σχολίασε ο Ολλανδός προπονητής.
 

Δειτε Επισης

Πέφτει η αυλαία για το Cyprus League by Stoiximan-Ανεβαίνει στον ουρανό της Πάφου το τρόπαιο
Ορίστηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο
Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης