Στο τέλος χαμογέλασε η Δόξα! (vid)

Σχεδόν δύο μήνες μετά το εντός έδρας 2-1 επί της Ένωσης (6.10) η Δόξα επέστρεψε στις επιτυχίες καταβάλλοντας στο «Μακάρειο» την Πάφο με 3-2. Με την επιτυχία αυτή ο σύλλογος της Κατωκοπιάς έφτασε στους 14 βαθμούς προσπερνώντας την Ομόνοια και την Ανόρθωση, η οποία ωστόσο έχει παιχνίδι λιγότερο. Για την Πάφο, αντιθέτως, ήταν η δεύτερη εκτός έδρας ήττα με τριάρα (μετά το 0-3 κόντρα στον Ερμή) και την άφησε στους οκτώ βαθμούς.
 
Ανατροπή της ανατροπής
Οι οικοδεσπότες προηγήθηκαν στο 26’ με πέναλτι που κέρδισε ο Κάρλος (σε χέρι του Χολτ) κι αξιοποίησε ο Σαντίκ, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 29’ με κεφαλιά του Ράσιτς μετά από κόρνερ του Ανγκούλο και έφτασαν στην ανατροπή στο 48’ με πέναλτι που κέρδισε (σε ανατροπή του από τον Ευσταθίου) και αξιοποίησε ο Ανγκούλο!

Η Δόξα ισοφάρισε στο 61’ με πέναλτι που πήρε ο Ζατλ (σε ανατροπή του από τον Χολτ) και μετέτρεψε σε γκολ ο Σαντίκ και ολοκλήρωσε τη δική της ανατροπή στο 74’ με τον νεοεισελθόντα Παβλόφ που αξιοποίησε ασίστ του Σαντίκ για να νικήσει σε τετ α τετ τον Μαλ.

ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Γκρεμσλ - Περέιρα, Μουκτάρης, Μιτρέα, Ευσταθίου (55’ Παβλόφ) - Μπόλιεβιτς (12’ Τίνκου), Ασαμόα - Κάρλος (83’ Χατζηβασίλης), Ζατλ, Νελσίνιο - Σαντίκ.
ΠΑΦΟΣ (4-3-3): Μαλ - Σιρόκ, Μπαγκάρντ, Ντέμεκ, Χολτ (80’ Τσούκουντ) - Ζίβουλιτς, Φόλπρεχτ, Κουλς (78’ Πολίτσι) - Ανγκούλο, Ζάντερ (68’ Παναγιώτου) - Ράσιτς.

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του