Απειλές και… περίπολος στο σπίτι του Κλεάνθη Γεωργιάδη! (vid)

Δύο ειδήσεις προέκυψαν από τη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Νομικών της Βουλής, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της κάρτας φιλάθλου.
 
Η πρώτη αφορά την απόφαση για τοποθέτηση περιπόλου στο σπίτι του Κλεάνθη Γεωργιάδη, ως συνέπεια των απειλών που έχει δεχθεί ο πρόεδρος του ΚΟΑ.
 
«Περάσαμε δύσκολα και συνεχίζουμε να περνούμε. Δεχθήκαμε απειλές σε σημείο που αποφασίστηκε ότι έπρεπε να υπάρξει περίπολος στο σπίτι μου», είπε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως «αυτό δεν με πτοεί ούτε εμένα ούτε τους συνεργάτες μου».
 
Πρόσθεσε πως  «μπορεί σήμερα να έχουμε αντιδράσεις που είναι σεβαστές και αποδεκτές. Είμαι όμως σίγουρος ότι, εάν αντέξουν και τα σωματεία και η πολιτεία στη διατήρηση και βελτίωση του μέτρου, τότε θα είμαστε πρότυπο για άλλες χώρες και θα μας ακολουθήσουν».
 
Από την πλευρά του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, υπογράμμισε σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία πως «δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα που σχετίζονται με τη βία στα γήπεδα».
 
Η δεύτερη είδηση αφορά τη στάση των σωματείων απέναντι στην κάρτα φιλάθλου που για ακόμη μια φορά τροποποιήθηκε. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Ιωνάς Νικολάου δηλώνοντας πως «τα σωματεία σήμερα παρουσιάστηκαν με διαφορετική θέση από εκείνη, στην οποία είχαμε καταλήξει κατά τη σύσκεψη στο Υπουργείο».
 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης συμπλήρωσε πως επανέλαβε την ετοιμότητα της κυβέρνησης να συζητήσει την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου «όπως αυτή την είχαμε προτείνει με το αρχικό νομοσχέδιο που καταθέσαμε το 2014», δηλαδή με διατήρηση του μητρώου φιλάθλων από τα σωματεία και πρόσβαση της αστυνομίας σε αυτό, όποτε κριθεί απαραίτητο.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε