ΕΙΔΗΣΗ: Βρέθηκε ομάδα να σταματήσει την Παρί!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, βρέθηκε η πρώτη ομάδα που όχι μόνο κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Γαλλίας και πρωτοπόρο της φετινής Ligue 1 Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και που την ανάγκασε να χάσει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά το εξωπραγματικό "14 στα 14" από την αρχή της σεζόν.

Αυτή ήταν η Μπορντό, που αν και βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, κατάφερε να κρατήσει στο 2-2 την υπερηχητική ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας στο "Stade Matmut-Atlantique για την 15η αγωνιστική.

Τα γκολ των φιλοξενουμένων πέτυχαν τα μεγάλα τους αστέρια Νεϊμάρ (έφτασε τα 30 γκολ σε 32 ματς στην Ligue 1, με τον αριθμό αυτό να αποτελεί ρεκόρ για έναν παίκτη στο γαλλικό πρωτάθλημα μετά από 45 χρόνια) και Εμπαπέ, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν όμως τις απαντήσεις με τους Μπριάντ και Κορνέλιους (μπήκε αλλαγή στο 78' και σκόραρε στο 84').

Δεν τίθεται πάντως θέμα αμφισβήτησης της ανωτερότητας της Παρί, καθώς απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 43 βαθμούς, με τη δεύτερη Μονπελιέ να έχει 29 και την τρίτη Λιόν 28.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ο μυικός τραυματισμός του Νεϊμάρ στον μηρό στο 57' (έγινε αλλαγή), με τα γαλλικά ΜΜΕ να εκφράζουν ανησυχία για την επάνοδό του με δεδομένο πως σε εννέα ημέρες οι πρωτευουσιάνοι δίνουν σημαντικό αγώνα στο Champions League κόντρα στην Ερυθρό Αστέρα.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Κοστίλ, Παλένσια (73' Πούντζε), Κουντέ, Κάστρο, Σαμπαλί, Πλασίλ (69' Καλού), Οτάβιο, Σανκαρέ, Καραμό (78' Κορνέλιους), Μπριάντ, Καμανό

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Αρεολά, Κέχρερ, Τιάγκο Σίλβα, Ενσοκί, Ντάνι Άλβες (67' Βεράτι), Μαρκίνιος, Ντράξλερ, Μπερνάτ, Ντι Μαρία (82' Ενκουνκού), Εμπαπέ, Νεϊμάρ (57' Τσουπό-Μοτίνγκ)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου

Σεντ-Ετιέν - Ναντ 3-0 (72' Μπέριτς, 84' Κχαζρί, 90' Κολοτζετζάκ)

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Λιλ - Λιόν 2-2 (17' Ρεμί, 28' Πεπέ, 63' Τραορέ, 86' Ντεμπελέ)

Ανζέ - Καέν 1-1 (50' Καπέιγ / 62' Μποβί)

Γκινγκάμπ - Νις 0-0

Μονακό - Μονπελιέ 1-2  (42' Τίλεμανς / 81' Λαμπόρντ, 86' Σκούλετιτς)

Νιμ - Αμιάν 3-0 (45' Μπουανγκά, 76', 87' Αλιουί)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Τουλούζ - Ντιζόν 2-2 (72' Γκραντέλ, 77' Λεγιά / 24' Αγκέρ, 69' Αμπέιντ)

Μαρσέιγ - Ρεμς 0-0

Ρεν - Στρασμπούρ 1-4 (9' Σαρ / 20' Τομασόν, 32', 50' Μαρτέν, 77' Μαρτινέζ)

Μπορντό - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-2 (53' Μπριάντ, 84' Κορνέλιους / 34' Νεϊμάρ, 66' Εμπαπέ)
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Το πρώτο γκολ του Champions League για τη σεζόν 2025-2026 ήρθε από τη Μάλμε
Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Κρόος για Γιαμάλ: Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε αυτή την ηλικία
Πλήγμα για την Παρί-Θα χάσει Πάτσο και Λούκας Ερνάντες εάν περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Συλλόγων
Η αναφορά του Λουίς Ντίας στον Ζότα εν μέσω επικρίσεων για το βίντεο που χορεύει
Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μουσιάλα
Η FIFA ανοίγει γραφείο στη Νέα Υόρκη στον Πύργο Τραμπ
Δίνει στη Γαλατασαράι Τσαλχάνογλου και παίρνει Κοκτσού η Ίντερ
Ποινές από την UEFA στους Μπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος για τους πανηγυρισμούς κόντρα στην Ατλέτικο
Η Ίντερ Μαϊάμι είναι αισιόδοξη για την παραμονή του Μέσι