«Μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα μου... δεν μπορείς να με ενοχλείς»

Ικανοποίηση επικρατεί στον Άρη, μετά τη μεγάλη σε έκταση νίκη-πρόκριση σε βάρος της Αλκής. Η ομάδα της Λεμεσού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια την πρόκριση απέναντι στο σύνολο του Κώστα Σακκά.

Πολύ έντονος ήταν ο πρόεδρος της «Ελαφράς ταξιαρχίας», Σταύρος Δημοσθένους μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, τονίζωντας πως η ομάδα του δέχεται πόλεμο από κάποια άτομα.

Οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση: «Δεν είναι προτεραιότητα μας το κύπελλο. Δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι αξιόλογο από την ομάδα μας. Ο προπονητής έδωσε ευκαιρίες σε κάποια παιδιά. Όλοι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα».

Για τη σημασία στο ψυχολογικό κομμάτι που είχε η πρόκριση σε βάρος ομάδας Α΄ Κατηγορίας: «Είναι το πιο σημαντικό η ψυχολογία. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα δείχνει μεγάλη βελτίωση. Στο τέλος πιστεύω ότι ο στόχος της ανόδου θα υλοποιηθεί».

«Αυτό που με ενόχλησε είναι το ότι χθες το βράδυ δεν έγινε αναφορά στα δελτία ειδήσεων για την πρόκριση του Άρη. Αν έχανε ο Άρης με 4-1, 5-0, 7-0, θα έβγαιναν όλοι και θα έλεγαν ότι ο πρόεδρος το έστησε. Κέρδισε ο Άρης μια ομάδα Α΄ Κατηγορίας και δεν αναφέρθηκε ένας δημοσιογράφος στην πρόκριση του Άρη. Ο Άρης δέχεται πόλεμο από πολλούς. Ακόμα και από ανθρώπους που ήταν στο ποδόσφαιρο και τώρα δεν είναι. Δεν θα τους περάσει. Δεν μας είπε κανείς ότι θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Για τη διαιτησία δεν μιλάμε. Άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη. Κάποιοι που προσπαθούν να πληγώσουν τον Άρη, δεν θα τους περάσει. Μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα μου. Μπορεί να μην τους αρέσει ο Άρης. Στη ζωή υπάρχει το κόμπλεξ. Κάποιοι άνθρωποι είχαν δύναμη, πριν μερικά χρόνια και τώρα δεν έχουν, τώρα προσπαθούν να σου κάνουν ζημιές. Οι ποδοσφαιριστές φοβούνται να παίξουν με δύναμη γιατί θα πάρουν κίτρινες κάρτες από το… μηδέν. Δεν μπορείς να με ενοχλείς, χωρίς να σε ενοχλήσω. Κάποιοι ξέφυγαν και είναι αυτοί που μαυρίζουν το ποδόσφαιρο».

Για το στόχο της ανόδου: «Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα ανέβουμε. Εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή. Είναι μια αγαπημένη οικογένεια και αυτό είναι ευχάριστο. Η ομάδα δείχνει ότι ανεβαίνει. Στο τέλος της χρονιάς θα υλοποιηθεί ο στόχος».

Για το θέμα της ενίσχυσης: «Όποιο ποδοσφαιριστή θέλει ο Χρύσης, θα τον φέρουμε στην ομάδα».

Δειτε Επισης

Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου