Παιχνίδι-έπος στον Στρόβολο

Ένα παιχνίδι… έπος, μία πραγματική διαφήμιση της καλαθόσφαιρας παρακολουθήσαμε χθες (08/12) στο κλειστό του Στροβόλου με την ΑΕΚ να επικρατεί του Κεραυνού μετά από παράταση.

Η αναμέτρηση είχε πολλές όμορφες φάσεις, πολύ τακτική και το ενδιαφέρον αμείωτο, ακόμα και αν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 1ο μέρος με 21 πόντους διαφορά!

Παρά το γεγονός πως αφοπλίστηκαν από το πρώτο ημίχρονο λόγο τραυματισμών, δύο από τα μεγάλα αστέρια των δύο ομάδων, ο Βερεμένκο για την ΑΕΚ και ο Αμπουκάρ για τον Κεραυνό, το θέαμα δεν μειώθηκε καθόλου. Αντίθετα όσοι συνέχισαν το παιχνίδι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να αναπληρώσουν τους δύο άτυχους της βραδιάς.

Με 195 πόντους στο σύνολο και πολλές θεαματικές φάσεις στις δύο πλευρές του παρκέ, όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση, χάρηκαν μπάσκετ, ανεξαρτήτου αποτελέσματος!

Δειτε Επισης

Ελλάδα και Βοσνία στο Top-6 της ζήτησης εισιτηρίων για το FIBA EuroBasket
Επιστολή ομάδων πρώτης κατηγορίας σε Δαμιανού και Ιωάννου για κάρτα φιλάθλου-Ζητούν συνάντηση
Ο ΑΠΟΕΛ πρωταθλητής Κύπρου στην κολύμβηση
Στην 17η θέση ο Κοντίδης μετά τις δυο πρώτες ημέρες στο Γκραν Σλαμ του Κίελ
Πανάξιοι πρωταθλητές οι τρομεροί Θάντερ, σάρωσαν τους Πέισερς του άτυχου Χαλιμπέρτον
Κέρδισε τίτλο μετά από δύο χρόνια η Βοντρούσοβα
«Κανείς δεν σε συμπαθεί»-Φραστικό επεισόδιο Σάκκαρη-Πουτίντσεβα στο Bad Homburg
Αποσύρεται από το μπάσκετ ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε ηλικία 31 ετών
«Μίλησα με Παρτιζάν, δεν μπορούσα να πω ψέματα και να παίξω με… ένα πόδι»
Η Σάκκαρη μπήκε με το δεξί στο Bad Homburg, επικρατώντας με 2-0 σετ της Πουτίντσεβα