Η κίνηση που παραδέχθηκε ότι έκανε ο Δώνης και οι ειρωνείες σε Πρέσλι

Έντονος και επεισοδιακός ήταν ο απόηχος του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» που βρήκε τον ΑΠΟΕΛ νικητή με 3-2 σε αγώνα θρίλερ που κρίθηκε στις καθυστερήσεις με τέρμα του Σόουζα.
 
Στο τέλος του αγώνα οπαδοί της Πάφου αποδοκίμασαν έντονα τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Δώνη τον οποίο κατηγόρησαν για πρόκληση στον πανηγυρισμό του τρίτου τέρματος του ΑΠΟΕΛ, ενώ ακολούθησε σύρραξη στη φυσούνα.
 
 
Το αποκορύφωμα των τραγικών συμβάντων εκτυλίχθησαν στην αίθουσα διασκέψεων του γηπέδου, όταν εξαγριωμένοι οπαδοί της Πάφου μπούκαραν στην αίθουσα και έβριζαν εν χορό τον Γιώργο Δώνη.
 
Ο Ελλαδίτης προπονητής παραδέχθηκε ότι σήκωσε το χέρι κατά την αποχώρηση του και χαιρέτησε τους οπαδούς της παφιακής ομάδας, ενώ ο τηλεοπτικός φακός της Cytavision τον συνέλαβε να πανηγυρίζει με υψωμένες γροθιές κοιτάζοντας προς την κεντρική εξέδρα το τρίτο γκολ του ΑΠΟΕΛ.
 
 
«Είμαι απογοητευμένος με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Έδειξε ασέβεια προς τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μου και δεν θα το ξεχνάμε», ανέφερε ο τεχνικός της Πάφου, Στήβεν Πρέσλι για να πάρει ειρωνική απάντηση από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος ήταν έντονος:
 
«Απαντώ στον προπονητή που ούτε καν τον ξέρω. Δίνω απαντήσεις μόνο σε όσους έχουν αξία, σε αυτούς που δεν έχουν δεν ασχολούμαι. Ναι, θα μιλήσω. Χαιρέτισα τον κόσμο. Δεν έκανα κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει στην Πάφο η μάνα μου. Προκάλεσα κανέναν εγώ; Ποιον προκάλεσα εγώ. Μια φορά πείτε και εσείς την αλήθεια. Σας αρέσει να ακούγεται 90 λεπτά Δώνη που… γιε; Την επόμενη φορά που θα βρίζουν τη μάνα αυτού του κυρίου, ας πέσει να προσκηνύσει. Γεια σας», απάντησε σε έντονος ύφος ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ. 
 

 

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»