Ο Μαργκάσα απαντά έντονα και μονολεκτικά αν «έστησε» παιχνίδι

Με ανάρτησή του στο instagram ο Ρενάτο Μαργκάσα τοποθετήθηκε για όσα ακούγονται μετά το χθεσινό (21/02) παιχνίδι με την Δόξα.
 
 
"Καταλαβαίνω και σέβομαι την απογοήτευση που νιώθουμε τις τελευταίες ώρες για την ομάδα μας. Δεν μπορώ όμως να αποδεχθώ ανυπόστατες και αβάσιμες φήμες και ψευδολογίες να καταστρέψουν το όνομα και την καριέρα μου και να δημιουργούν προβλήματα στην οικογένεια μου. Θα κάνω τα πάντα για να κρατήσω το όνομα μου καθαρό και παρακαλώ να το σεβαστείτε αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον #PASP για τη συμπαράσταση" γράφει ο Πορτογάλος άσος των πρασίνων.
 

Ακολούθησαν σχόλια οπαδών αλλά και ποδοσφαιριστών με τον αμυντικό του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Μερκή να τάσσεται στο πλευρό του αρχηγού της Ομόνοιας. 
 
Ο πολιτογραφημένος Κύπριος ποδοσφαιριστής απάντησε και σε οπαδό της Ομόνοιας, ο οποίος τον ρώτησε ξεκάθαρα αν ευσταθεί η φημολογία που ξέσπασε μετά την απόφαση του Πέτεφ να θέσει αυτόν και τους Ράφα Λόπες και Άλεξ Σοάρες εκτός ομάδας, με τον Μαργκάσα να απαντά. 
 
 
 
"Aρχηγέ, πες μας. Πούλησε κάποιος από τους τρεις παιχνίδι", ήταν η ερώτηση του οπαδού της Ομόνοιας, με τον Μαργκάσα να απαντά σε κεφαλαία γράμματα: "ΠΟΤΕ". 

Δειτε Επισης

Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»