Ο Μερκής στο πλευρό του Μαργκάσα: «Μη μασάς...»

Στο πλευρό του Ρενάτο Μαργκάσα τάχθηκε ο Γιώργος Μερκής. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ απάντησε στην ανάρτηση του αρχηγού της Ομόνοιας με αφορμή τη φημολογία που ξέσπασε μετά την απόφαση του Ιβάιλο Πέτεφ να θέσει εκτός ομάδας τόσο τον πολιτογραφημένο Κύπριο ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, όσο και τους Άλεξ Σοάρες και Ράφα Λόπες.
 
 
Μερκής και Μαργκάσα είναι συμπαίκτες στην Εθνική και ο δυναμικός στόπερ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον αρχηγό της Ομόνοιας.
 
 
«Λεβέντη μου μην ακούς κανένα. Όλοι όσοι σε γνωρίζουν ξέρουν πραγματικά τι άνθρωπος είσαι. Μη μασάς. Συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου και ο Θεός είναι μεγάλος και τα βλέπει όλα. #Respect».
 
Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησε φωτογραφία με το σλόγκαν της UEFA για σεβασμό, αναγράφοντας τα αρχικά του συνδέσμου ποδοσφαιριστών Κύπρου και ζήτησε σεβασμό στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Ρενάτο Μαργκάσα, Ράφα Λόπες και Άλεξ Σοάρες. 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»