Η πρωτιά στη «βολίδα» του Εμπεσίλιο

Το πρώτο τέρμα του Λορέντζο Εμπεσίλιο του ΑΠΟΕΛ σε βάρος της Ομόνοιας έχει αναδειχτεί ως το καλύτερο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Ο Εμπεσίλιο σκόραρε με όμορφο σουτ από μακρινή απόσταση ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του.

Πολύ όμορφο τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση το πρώτο τέρμα της ΑΕΚ σε βάρος του Εθνικού  με σκόρερ το Χόρχε Λαρένα. Το τέρμα αυτό αναδείχτηκε δεύτερο καλύτερο της αγωνιστικής ενώ τρίτο καλύτερο τέρμα, αυτό που πέτυχε ο Τόρες του Ολυμπιακού σε βάρος του Άρη στο Τσίρειο Στάδιο. 

Κάθε αγωνιστική, επιλέγονται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, με τη χορηγία της Bet On Alfa, τα τρία καλύτερα τέρματα της αγωνιστικής και στο τέλος της σεζόν, θα επιλεγεί το καλύτερο τέρμα του Πρωταθλήματος Cyta, το οποίο θα βραβευτεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ. 

Δείτε το video με τα τρία καλύτερα τέρματα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Δειτε Επισης

Σε πελάγη ευτυχίας ο Πρόεδρος, έτοιμος για την απονομή-Δίπλα στους Ντουμπόφ και Λομάκιν (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Με γκολάρες λύγισε την ΑΕΚ και τέλειωσε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα η Πάφος
Σφήγγα για τους επενδυτές ο Πετεβίνος-«Θα υπάρχει τοποθέτηση από τον πρόεδρο»
BINTEO: Θυμήθηκε τα πέτρινα χρόνια της Πάφου ο Πρόεδρος-Διπλωματική απάντηση για κυπελλούχο και Euroleague
Μιχάλης Ιωάννου: Έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά
Απονέμει το τρόπαιο στην πρωταθλήτρια Πάφο FC ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Πέφτει η αυλαία της Cyprus League, ακολουθεί η φιέστα των Πρωταθλητών
Πέφτει η αυλαία για το Cyprus League by Stoiximan-Ανεβαίνει στον ουρανό της Πάφου το τρόπαιο
Ορίστηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο