«Εύχομαι στην Ομόνοια να συνέλθει. Είναι μυστικό μετά θα τους κάνουν attack»

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και στη Δόξα έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Ομόνοιας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 o πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας, Κώστας Χριστοδούλου αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία, στην πρόκληση που ακολουθεί με την Πάφο, έστειλε μήνυμα στην Ομόνοια, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει ποιοι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι ώστε να μην τους κάνουν... attack (επίθεση) οι άλλες ομάδες. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ συγκεντρωμένη και έδειξε χαρακτήρα. Ο προπονητής πήρε το 150% από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Στο πρώτο παιχνίδι δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορούσαμε να προκριθούμε. Αφήσαμε 7-8 βασικούς παίκτες έξω, όμως καταφέραμε και πήραμε το αποτέλεσμα και χθες σφραγίσαμε την πρόκριση».

«Αυτή η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει να μεγαλώνει και αυτό γίνεται όταν παίρνει αποτελέσματα με μεγάλες ομάδες. Έχουμε όνειρα, θα ξαναφτιάξουμε το γήπεδο μας και σιγά σιγά θα ανεβούμε ένα σκαλί πιο πάνω. Η Δόξα μέρα με τη μέρα θα πρέπει να αρχίσει να γίνεται καλύτερη για να κάνουμε την ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική. Είμαστε στους «8» του κυπέλλου, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο στα μέτρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάμε στα ημιτελικά» συμπλήρωσε.

Για την προσπάθεια που θα γίνει στο πρωτάθλημα…

«Δεν είναι μεγάλη η διαφορά από τον Ολυμπιακό που είναι στην τελευταία θέση. Όλα παίζονται και όλα είναι εφικτά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να ξεμπερδέψουμε».

Για την Ομόνοια...

«Θέλω να πω ότι εύχομαι σύντομα η Ομόνοια να συνέλθει. Εύχομαι στους ανθρώπους της ομάδας να βρουν γρήγορα τους τρόπους για να ανακάμψει η ομάδα γιατί το κυπριακό ποδόσφαιρο χρειάζεται  μια δυνατή Ομόνοια»

Για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς…

«Το ευτύχημα είναι ότι δύο συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ακόμα 3-4 παίκτες για να ενισχύσουμε την ομάδα. Αυτούς που θέλουμε θα τους κρατήσουμε και θα φέρουμε ακόμα καλύτερους. Δεν θα σας πω ποιοι παίκτες μένουν ελεύθεροι γιατί θα τους κάνουν attack (επίθεση) οι άλλες ομάδες».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος