Ομάδα έκανε πρόταση στον πρόεδρο του ʼρη

Τις προηγούμενες ημέρες βγήκε στη δημοσιότητα ότι ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, προσεγγίστηκε από ομάδα με ψηλότερους στόχους για να αναλάβει χρέη Εκτελεστικού προέδρου.

Πληροφορίες έφεραν την ΑΕΚ ως την ομάδα που έκανε πρόταση στο διοικητικό ηγέτη της ομάδας της Λεμεσού κάτι το οποίο αρνήθηκε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν θα αποχωρήσει από τον Άρη και θα στηρίξει την ομάδα στην πορεία στη β’ κατηγορία.

Για το θέμα των ποδοσφαιριστών που θέλουν να αποχωρήσουν: «Εμείς δεν πρόκειται πάντως να κρατήσουμε κανένα χωρίς τη θέληση του. Ευτυχώς το συγκεκριμένο θέμα δεν μας αγγίζει. Αυτοί που θέλουν να μείνουν ήρθαν και μας είπαν θα μείνουμε και δεν θα πουλήσουμε την ομάδα, κάποια άλλα παιδιά που θέλουν να προχωρήσουν έχουν την ελευθέρα να πάνε στο καλό».

Για το Άρη και τη συνέχεια: «Το να πιστεύεις κάτι και να το παλεύεις με την πίστη είναι ότι καλύτερο. Εμένα τα πιστεύω μου πάντα είναι όσο πιο ακραία μπορούν να γίνονται. Προσπαθώ να διορθώνω ότι γίνεται λάθος. Κάποια τα δεχόμουνα και αυτό σημαίνει πως εγώ έχω κάνει το πιο μεγάλο λάθος. Όλη την ευθύνη την έχω εγώ».

Για τα όσα γράφτηκαν για συμμετοχή σε άλλη ομάδα: «Εγώ δεν πρόκειται να φύγω από τον Άρη, δεν θα τους πουλήσω ποτέ. Έχει γίνει συζήτηση για να αναλάβω ως εκτελεστικός πρόεδρος μια ομάδα με ψηλότερους στόχους, όμως δεν θα πουλήσω τον Άρη. Δεν είναι η ΑΕΚ αυτή η ομάδα».

Για το μέλλον του Άρη: «Όσο με στηρίζουμε αυτοί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, θα είμαι εδώ. Δεν χάθηκε κάτι από το γεγονός πως θα είμαστε στην Β’ κατηγορία. Θα προσέξουμε στη διαχείριση και τα λάθη που έγιναν να μην ξαναγίνουν».

Για τη Β΄ κατηγορία: «Δεν υποτιμούμε κανένα, είδαμε πολλά παραδείγματα με ομάδες που ανεβαίνουν και με τους ίδιους ποδοσφαιριστές τα πάνε πολύ καλά. Το άσχημο είναι πως δεν έχεις τα τηλεοπτικά».

Για το γεγονός πως το μπάτζετ θα είναι χαμηλότερο: «Δεν πρέπει να κάνεις χαμηλό μπάτζετ γιατί θα την πατήσεις. Αν θες να έχεις ομάδα που να πρωταγωνιστεί θες μπάτζετ»

Για τον Νίκο Παναγιώτου: «Αν όλα πάνε καλά ο Νίκος Παναγιώτου θα είναι και τη νέα σεζόν μαζί μας».

Για τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν: «Τέσσερις – πέντε ποδοσφαιριστές που είμαστε μαζί τα τελευταία χρόνια δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε και ήρθαν και μου είπαν πως θα είναι μαζί μου. Αυτός που με συγκίνησε είναι ο Μουλόπουλος ο οποίος θα μείνει μαζί μας και νιώθει την ομάδα.

Ένα τελευταίο σχόλιο: «Ο Άρης δεν έγινε Μπαρτσελόνα. Οι παλιές κατάρες που βρήκαμε μπροστά μας από προηγούμενες διοικήσεις και με τα χαμηλά τηλεοπτικά δεν μας επέτρεψαν να κρατήσουμε για 4η χρονιά την ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση