Βίντεο ΠΑΟΚ με σπόντες για τον ανδρισμό του Ολυμπιακού και «PrayForOscar»

O ΠΑΟΚ ανέβασε video στον λογαριασμό του στο Facebook, με το οποίο θέλησε να καταδείξει ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Στην αρχή του video καταγράφεται η στιγμή που το ρολό ταμειακής μηχανής πέφτει στον Ισπανό.

Ακολούθως, εικόνες με τον προπονητή του Ολυμπιακού πεσμένο στο ταρτάν, το ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια που μετέφερε στη Nova ο ρεπόρτερ των "ερυθρόλευκων", Νίκος Γαβαλάς, η αποχώρηση του Γκαρθία με προορισμό το Διαβαλκανβικό, η εικόνα με το κολάρο που φόρεσε ο Καταλανός προπονητής, αλλά και αυτή με τα αίματα στο πάνω μέρος του χείλους του.

Στο ίδιο video ακούγονται οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (2014, 0-3), όταν ο τότε τεχνικός του "τριφυλλιού", Γιάννης Αναστασίου, είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο από κύπελλο με αναψυκτικό: "Αυτά δεν τα κάνει κανένας από τον Ολυμπιακό. Είναι άνδρες στον Ολυμπιακό και στέκονται όρθιοι. Το να φάει ένα ποτηράκι χάρτινο και να πέσει ανάσκελα κάποιος, ας μην το σχολιάσω...".

Το διάρκειας 1.27 video, υπό τους ήχους των AC/DC και του Thunderstruck, κλείνει με το hashtag: "#PrayForOscar". Δηλαδή, "προσευχηθείτε για τον Όσκαρ".

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ